Buzz

Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν αποχώρησε από το «Exorcist: Deceiver»

στα 10

Μετά την εισπρακτική αποτυχία της πρώτης ταινίας, η Blumhouse και η Universal αποφάσισαν πως θα θέλουν μια διαφορετική προσέγγιση στην ιστορία.

Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν αποχώρησε από το «Exorcist: Deceiver»

Η ταινία «Εξορκιστής: Πιστός» σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, η οποία αποτελούσε το σίκουελ της ταινίας «Εξορκιστής» του Γουίλιαμ Φρίντκιν, ήταν μια από τις πιο ριψοκίνδυνες ταινίες της Blumhouse, η οποία επένδυσε πάνω από 400 εκατομμύρια σε αυτή. Μια ταινία που τελικά απέτυχε παταγωδώς στο box office κερδίζοντας 65 εκατομμύρια στην Αμερική και 136.2 παγκοσμίως. Η Universal είχε σκοπό, όπως και το «Halloween» πριν από αυτό, να το κάνει μια τριλογία, με την δεύτερη ταινία «Exorcist: Deceiver» να είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες το 2025.

Αλλά μετά από όλα αυτά το στούντιο αποφάσισε να βγάλει την ταινία από το ημερολόγιο κυκλοφοριών του 2025 και μάλιστα τον Γκόρντον Γκριν να αποχωρεί από την σκηνοθεσία της. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η Universal αποφάσισε να ακολουθήσει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στις υπόλοιπες ταινίες, απολύοντας έτσι τον Γκριν.

Διαβάστε ακόμα: Πίσω μου σ' έχω σατανά. Πρώτο τρέιλερ του «The First Omen»

the exorcist believer

Ο Γκριν έχει ήδη αποφασίσει το τι θα κάνει στην συνέχεια, σκηνοθετώντας την ταινία «Nutcrackers» με πρωταγωνιστή τον Μπεν Στίλερ, αλλά και την τέταρτη σεζόν της σειράς του HBO «The Righteous Gemstones».

Οσο αφορά τον «Εξορκιστή», το στούντιο ίσως σκέφτεται να την αφήσει ως το 2026, έτσι ώστε να είναι σίγουρο το τι ακριβώς θέλει να κάνει με αυτό. Ως τότε όμως έχει να κυκλοφορήσει και το «Wolman» το οποίο το περιμένουμε κάποια στιγμής μέσα στο φθινόπωρο του 2024.