Buzz

Πίσω μου σ' έχω σατανά. Πρώτο τρέιλερ του «The First Omen»

στα 10

Το prequel της κλασικής ταινίας τρόμου του '76 έρχεται για να μας στοιχειώσει στις 5 Απριλίου.

Πίσω μου σ' έχω σατανά. Πρώτο τρέιλερ του «The First Omen»

Οι ταινίες τρόμου τον τελευταίο καιρό μαστίζονται από διάφορα reboots και remakes τα οποία σπανίως έχουν καταφέρει να δώσουν, ακόμα και στο ίδιο το franchise το οποίο αντιπροσωπεύουν, κάτι πιο φρέσκο και ιδιαίτερο. Πάντως κανείς δεν μπορεί να πει τουλάχιστον ότι δεν το προσπαθούν.

Και μια τέτοια ταινία φαίνεται πως θα είναι και το «The First Omen», το prequel της κλασικής ταινίας «The Omen» του 1976 σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Ντόνερ, στην οποία ο Γκέγκορι Πεκ πρωταγωνιστή στον ρόλο ενός Αμερικάνου πρέσβη ο οποίος υιοθετεί ένα παιδί και ανακαλύπτει πως πρόκειται για τον Αντίχριστο. Η ταινία απέκτησε ένα remake το 2006 και μια σειρά το 2016 οι οποίες και οι δυο δεν κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό τους.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2024

the first omen

Το prequel πάντως μας μεταφέρει στα γεγονότα της ταινίας όπου μια νεαρή Αμερικανίδα πηγαίνει στη Ρώμη για να ξεκινήσει να υπηρετεί την εκκλησία, αλλά συναντά ένα σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητεί τη δική της πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που ελπίζει να επιφέρει τη γέννηση του ενσαρκωμένου κακού.

Στην ταινία, σε σκηνοθεσία του Αρκάσα Στίβενσον και σε σενάριο του ίδιου και των Τιμ Σμιθ και Κιθ Τόμας, πρωταγωνιστούν οι Νελ Τάιγκερ Φρι, Τόκιφ Μπάρομ, Σόνια Μπράγκα, Ραλφ Ινεσον και Μπιλ Νάι.

Το «The First Omen» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Απριλίου. Ευχόμαστε μόνο να μην καταλήξει να είναι κάτι σαν το πρόσφατο «Ο Εξορκιστής: Πιστός»

the first omen