Buzz

Ο Ντάρεν Αρονόσφσκι θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία του Ελον Μασκ

στα 10

Η ταινία θα βασίζεται στη βιογραφία του Γουόλτερ Αϊζακσον ο οποίος έγραψε και το βιβλίο για τον Στιβ Τζομπς, το οποίο ενέπνευσε την ταινία του 2015 σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ.

Ο Ντάρεν Αρονόσφσκι θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία του Ελον Μασκ

Πολλά πράγματα είναι εκείνα που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τις ταινίες του Ντάρεν Αρονόφσκι. Σίγουρα όμως συμβατικές δεν είναι κάτι με το οποίο θα τις περιέγραφε κάποιος. Και μετά την βραβευμένη και με Οσκαρ ταινία του «Η Φάλαινα», ο Αρονόφσκι θέλει και με την επόμενή του ταινία να συνεχίσει να ασχολείται με αρκετά εκκεντρικούς χαρακτήρες οι οποίοι ζουν μέσα από στην υπερβολή. Και στο σήμερα, κανείς ίσως δεν θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα πάνω σε αυτόν τον χαρακτηρισμό από τον Ελον Μασκ.

Οπως αναφέρει το IndieWire η επόμενη ταινία του Αρονόφσκι θα είναι η βιογραφία του Ελον Μασκ, σε παραγωγή του στούντιο Α24. Η ταινία θα βασίζεται στη βιογραφία του Γουόλτερ Αϊζακσον για τον μεγιστάνα της τεχνολογίας και CEO της SpaceX και του X (γνωστό και ως Twitter) που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η βιογραφία του Στιβ Τζομπς από τον Αϊζακσον το 2011 ενέπνευσε την ταινία του 2015 σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ, με τίτλο «Steve Jobs» και με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ, η οποία ήταν υποψήφια για Οσκαρ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέρεμι Αλεν Γουάιτ και η αποτυχημένη του συνάντηση με τη Marvel

elon musk snl main

Εχει περάσει λίγο περισσότερο από ένα χρόνο από τότε που ο Έλον Μασκ αγόρασε το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια και το μετέτρεψε στο X, απολύοντας προσωπικό και κάνοντας αλλαγές που είχαν προκαλέσει σάλο στους χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης για την επαλήθευση.

Αυτή η ατιτλοφόρητη ως τώρα ταινία θα σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεργασία του σκηνοθέτη με το στούντιο A24 μετά την περσινή «Φάλαινα», η οποία χάρισε στον Μπρένταν Φρέιζερ το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου. Πιο πρόσφατα, ο Αρονόφσκι σκηνοθέτησε την ταινία «Postcards from Earth», που αυτή τη στιγμή προβάλλεται αποκλειστικά στην εντυπωσιακή και πολυδιαφημιζόμενη Σφαίρα στο Λας Βέγκας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιος ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο του Μασκ, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί κάποιον αρκετά δυνατό ηθοποιό ο οποίος θα μπορέσει να σηκώσει στους ώμους του την ταινία, παίζοντας με αυτές τις εκκεντρικότητες του Μασκ χωρίς όμως να τον κάνει να δείχνει καρικατούρα.