Buzz

Ο Τζέρεμι Αλεν Γουάιτ και η αποτυχημένη του συνάντηση με τη Marvel

στα 10

Ο Γουάιτ αποκάλυψε πως είχε ένα περίεργο υφάκι όταν συναντήθηκε με στελέχη της Marvel, κάτι που φυσικά δεν πήγε και τόσο καλά.

Ο Τζέρεμι Αλεν Γουάιτ και η αποτυχημένη του συνάντηση με τη Marvel

Ενα από τα πιο hot ονόματα αυτή την στιγμή στο Χόλιγουντ είναι ο Τζέρεμι Αλεν Γουάιτ. Ο ηθοποιός, που κέρδισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα παίζοντας τον ρόλο του Κάρμι στην σειρά «The Bear» στο Disney+ και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, το δράμα του στούντιο Α24 με τίτλο «The Iron Claw», έχει δηλώσει την πίστη του στις πιο ανεξάρτητες ταινίες.

Αλλά, σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ UK, αποκάλυψε πως είχε μια συνάντηση με τους παραγωγούς στη Marvel για έναν ρόλο, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιον. «Είχα μια συνάντηση για να παίξω σε μια ταινία της Marvel και είχα ένα υφάκι. Νομίζω ότι τα έκανα όλα λάθος». Ο ίδιος ανέφερε ότι είπε στα στελέχη της Marvel «πείτε μου γιατί να κάνω την ταινία σας», κάτι που δεν ακούστηκε καθόλου καλά. «Μου έλεγαν να πάω να γαμηθώ κι εγώ τους απάντησα έγινε», θυμάται ο Γουάιτ.

Διαβάστε ακόμα: Yes Chef! Το «The Bear» αναναιώθηκε για τρίτη σεζόν

The Bear

«Το έπαιξα όπως ήθελα να το παίξω», συνέχισε ο Γουάιτ σημειώνοντας ότι προτιμά να πρωταγωνιστήσει σε «ένα δράμα 25 εκατομμυρίων δολαρίων που νομίζω ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί θέλουν να κάνουν. Απλώς θέλω να μπορώ να κάνω αυτό που πραγματικά μου αρέσει. Και έτσι βλέπω αυτά τα πράγματα».

Ο Γουάιτ ολοκλήρωσε λέγοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει πως «κάποιος ηθοποιός στην κορυφή της καριέρας του καταλήγει σε αυτό το μέρος. Παίρνουν πολύ καλούς σκηνοθέτες για να κάνουν αυτές τις ταινίες και προφανώς παίρνουν και πολύ καλούς ηθοποιούς για να παίξουν σε αυτές».

Και ο Γουάιτ έρχεται να προστεθεί κι αυτός σε μια μεγάλη λίστα καλλιτεχνών που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τη Marvel, ειδικά μετά τα όσα έχουν ακουστεί για το στούντιο τον τελευταίο καιρό.