Buzz

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν θέλει να επιστρέψει στον ρόλο του Χάρι Πότερ σύντομα

στα 10

Ο ίδιος αναφέρει πως βρίσκεται σε μια καλή περίοδο της ζωής του, αλλά ποτέ μη λες ποτέ...

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν θέλει να επιστρέψει στον ρόλο του Χάρι Πότερ σύντομα

Ενα από τα πιο πετυχημένα reunions των τελευταίων χρόνων ήταν κι εκείνο του καστ της κινηματογραφικής σειράς του «Χάρι Πότερ» που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του HBO Max στις αρχές του 2022. Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως θα δουν το αγαπημένο τους τρίο, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Εμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ, ξανά μαζί και στην κινηματογραφική μεταφορά του «Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί», ειδικά μάλιστα μετά την δήλωση που είχε κάνει ο σκηνοθέτης της «Φιλοσοφικής Λίθου» Κρις Κολόμπους λίγους μήνες πριν πως «θα ήθελα πολύ να σκηνοθετήσω το “Καταραμένο Παιδί”. Είναι ένα υπέροχο έργο και τα παιδιά είναι στην πραγματικότητα στην κατάλληλη ηλικία για να παίξουν αυτούς τους ρόλους. Είναι μια μικρή μου φαντασίωση».

Ενθουσιασμός τέλος. Mην περιμένετε να γίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον στα επόμενα λίγα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Ντάμπλντορ εναντίον Γκρίντελβαλντ στο νέο τρέιλερ της ταινίας «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ»

Harry Potter

Μιλώντας στους Times της Νέας Υόρκης ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο οποίος γυρίζει αυτή την περίοδο την βιογραφική ταινία του «Weird Al» Γιάνκοβιτς, δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει σύντομα στον ρόλο του Χάρι Πότερ για να γυρίσει το «Καταραμένο Παιδί».

«Αυτή δεν είναι η απάντηση που θα θέλει να ακούσει κανείς, αλλά νομίζω ότι μπόρεσα να επιστρέψω και να απολαύσω [το reunion] γιατί δεν είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μου. Εχω φτάσει σε ένα σημείο όπου νιώθω ότι τα κατάφερα να βγω από το “Χάρι Πότερ” χωρίς προβλήματα και είμαι πραγματικά χαρούμενος με το πού βρίσκομαι τώρα. Το να επιστρέψω θα ήταν μια τόσο τεράστια αλλαγή στη ζωή μου».

Παρά τις δηλώσεις, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ άφησε ένα μικρό παραθυράκι ανοιχτό λέγοντας πως «ποτέ μη λες ποτέ, αλλά τα παιδιά του “Star Wars” έκαναν 30, 40 χρόνια πριν επιστρέψουν. Για μένα, είναι μόλις 10. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά να κάνω αυτή τη στιγμή.»