Buzz

Ντάμπλντορ εναντίον Γκρίντελβαλντ στο νέο τρέιλερ της ταινίας «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ»

στα 10

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Απριλίου.

Ντάμπλντορ εναντίον Γκρίντελβαλντ στο νέο τρέιλερ της ταινίας «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ»

Ενας μήνας έμεινε μέχρι η νέα ταινία από το σύμπαν του Χάρι Πότερ με τίτλο «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» κυκλοφορήσει στις αίθουσες και η Warner για να το γιορτάσει κυκλοφόρησε ένα τελευταίο τρέιλερ από την ταινία.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη τα «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» είναι η νέα περιπέτεια από το Wizarding World που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Ο καθηγητής Αλμπους Ντάμπλντορ γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ κινείται για να πάρει τον έλεγχο του Κόσμου των Μάγων. Ανίκανος να τον σταματήσει μόνος του, αναθέτει στον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ να ηγηθεί μιας ατρόμητης ομάδας μάγων, μαγισσών και ενός γενναίου μαγκλ φούρναρη σε μια επικίνδυνη αποστολή, όπου συναντούν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την ενισχυμένη λεγεώνα του Γκρίντελβαλντ. Αλλά με τόσα πολλά να διακυβεύονται, πόσο καιρό μπορεί ο Ντάμπλντορ να παραμείνει αμέτοχος;

Διαβάστε ακόμα: Επιστροφή στο Χόγκουαρτς με το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ»

fantastic beasts secrets of dumbledore

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζουντ Λο, Μαντς Μίκελσεν, Εντι Ρέντμεϊν, Εζρα Μίλερ, Νταν Φόγκλερ, Αλισον Σούντολ, Κάλουμ Τέρνερ, Τζέσικα Γουίλιαμς, Κάθριν Γουότερσον. Η ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Απριλίου από την Tanweer.

fantastic beasts secrets of dumbledore greek poster