Buzz

Η Σαρλότ Γκενσμπούργκ επιστρέφει στη μουσική: Ακούστε τα δύο πρώτα τραγούδια από το νέο της άλμπουμ!

στα 10

Με τον τίτλο «Rest», ο καινούργιος δίσκος της ηθοποιού και μουσικού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνεργασίες με τους Daft Punk και τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, αλλά και βιντεοκλίπ σκηνοθετημένα από την ίδια.

Η Σαρλότ Γκενσμπούργκ επιστρέφει στη μουσική: Ακούστε τα δύο πρώτα τραγούδια από το νέο της άλμπουμ!

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, μούσα σχεδιαστών μόδας, κόρη του Σερζ Γκενσμπούργκ και της Τζέιν Μπίρκιν, η Σαρλότ Γκενσμπούρ έχει αποδείξει και με το παραπάνω ότι είναι άξια διάδοχος των ταλαντούχων (και διάσημων) γονιών της και όχι απλά ένα ακόμα δείγμα σελέμπριτι νεποτισμού.

Εχοντας βραβευτεί για τις τολμηρές κινηματογραφικές της ερμηνείες, κυρίως μέσα από τις ταινίες του Λαρς φον Τρίερ, και έχοντας κυκλοφορήσει δύο εξαιρετικά ενδιαφέροντα άλμπουμ, η Σαρλότ Γκενσμπούργκ κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το σινεμά και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον νέο της δίσκο με τίτλο «Rest».

Διαβάστε ακόμη: Στο υπέροχο νέο βιντεοκλίπ του Perfume Genius σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής είσαι εσύ!

Charlotte Gainsbourg 607

Επτά ολόκληρα χρόνια μετά την προηγούμενη επίσημη δισκογραφική της δουλειά, το υπέροχο «IRM» που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Beck, το «Rest» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνεργασίες με τον Γκι-Μανουέλ ντε Ομέμ-Κριστό των Daft Punk, τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ και τον Owen Pallett.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που η Γκενσμπούργκ γράφει η ίδια τους στίχους των τραγουδιών της: «Στη σκιά του πατέρα μου, το να γράψω στα γαλλικά ήταν κάτι που ποτέ δεν τόλμησα να κάνω», ομολογεί η ίδια. Μετά τον θάνατο της αδελφής της, όμως, της φωτογράφου Κέιτ Μπέρι (κόρης της Τζέιν Μπίρκιν και του συνθέτη Τζον Μπάρι), η οποία πέθανε τον Δεκέμβριο του 2013, αποφάσισε να γράψει ένα άλμπουμ γύρω από την απώλεια, τη δημόσια ζωή και τους παιδικούς φόβους.

Charlotte Gainsbourg 607

Το «Rest» θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου. Προς το παρόν, μπορείτε να ακούσετε παρακάτω δύο από τα τραγούδια του άλμπουμ, το ομώνυμο κομμάτι το οποίο έγραψε μαζί με τον Γκι-Μανουέλ ντε Ομέμ-Κριστό, και το «Deadly Valentine», το βιντεοκλίπ του οποίου σκηνοθέτησε η ίδια η Γκενσμπούρ έπειτα από παρότρυνση του μέντορά της, Λαρς φον Τρίερ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, θα την ξαναδούμε σύντομα και στη μεγάλη οθόνη, μεταξύ άλλων και στο πολυαναμενόμενο «The Snowman», δίπλα στον Μάικλ Φασμπέντερ.



Διαβάστε ακόμη

Charlotte Gainsbourg album cover 607