Buzz

Ο Μάικλ Φασμπέντερ κυνηγά serial killer στο ανατριχιαστικό πρώτο τρέιλερ του «The Snowman»

στα 10

Ο χαρισματικός σκηνοθέτης του «Ασε το Κακό να Μπει» και του «Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι» φέρνει στο σινεμά το best seller αστυνομικό μυθιστόρημα του Γιου Νέσμπο. Και μαζί του μεγάλες προσδοκίες...

Ο Μάικλ Φασμπέντερ κυνηγά serial killer στο ανατριχιαστικό πρώτο τρέιλερ του «The Snowman»

Μπορεί το σκανδιναβικό νουάρ να αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς λογοτεχνικές τάσεις της εποχής μας, με την εξαίρεση όμως του «Κοριτσιού με το Τατουάζ» (τόσο του Ντέιβιντ Φίντσερ όσο και του Δανού Νιλς Αρντεν Οπλεφ), δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει γνωρίσει αξιόλογες κινηματογραφικές εκδοχές.

Αυτό μάλλον πρόκειται να αλλάξει, με την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του best seller του Νορβηγού συγγραφέα Γιου Νέσμπο, «The Snowman», καθώς αυτή φέρει την υπογραφή του Σουηδού σκηνοθέτη Τόμας Αλφρεντσον, υπεύθυνου για δύο από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων ετών, οι οποίες αποτελούν παράλληλα δεξιοτεχνικές λογοτεχνικές διασκευές: το βαμπιρικό «Ασε το Κακό να Μπει» και το «Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι» από το μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ.

Διαβάστε ακόμη: Σκλαβωθήκαμε. Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «The Shape of Water» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

The Snowman 607

The Snowman 607

Η ταινία ακολουθεί τις προσπάθειες του αστυνομικού Χάρι Χόλε, μόνιμου χαρακτήρα στα βιβλία του Νέσμπο, καθώς ερευνά την εξαφάνιση μιας γυναίκας που μοιάζει να συνδέεται με τα παλαιότερα εγκλήματα ενός ασύλληπτου serial killer. Με τη βοήθεια μιας νέας συναδέλφου του, θα πρέπει να βρει τα ίχνη του δολοφόνου πριν το χιόνι βαφτεί ξανά με αίμα.

The Snowman 607

Ο Μάικλ Φασμπέντερ υποδύεται τον Χάρι Χόλε, ενώ το εξαιρετικό καστ συμπληρώνουν οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Τζ. Κ. Σίμονς, Βαλ Κίλμερ, Σαρλότ Γκενσμπούρ, Κλόι Σεβινί και Τόμπι Τζόουνς.

Για την ιστορία, να πούμε ότι κάποτε την ταινία επρόκειτο να σκηνοθετήσει ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Δείτε παρακάτω το αρκούντως ανατριχιαστικό πρώτο τρέιλερ της ταινίας.


Περισσότερα νέα τρέιλερ

The Snowman poster 607

The Snowman poster 607