Buzz

«The only thing faster than light is the darkness»: Τρέιλερ για το φαντασμαγορικό «A Wrinkle in Time» της Disney

στα 10

Ριζ Γουίδερσπουν, Οπρα Γουίνφρεϊ και Κρις Πάιν πρωταγωνιστούν στη θεαματική κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος φαντασίας από την Eϊβα ΝτουBερνέ.

«The only thing faster than light is the darkness»: Τρέιλερ για το φαντασμαγορικό «A Wrinkle in Time» της Disney

Update 22/1: Δείτε στο τέλος του κειμένου το ολοκαίνουργιο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Μπορεί οι περισσότερες πρόσφατες και προσεχείς κυκλοφορίες της Disney να αποτελούν ριμέικ, σίκουελ ή νέες κινηματογραφικές διασκευές πάνω σε κλασικές ταινίες του καταλόγου της, ευτυχώς όμως το πανίσχυρο στούντιο έχει κι άλλους άσσους στο μανίκι του που υπόσχονται να μας χαρίσουν το πολυπόθητο στοιχείο της έκπληξης που τόσο μας έχει στερήσει.

Ενας τέτοιος είναι και το «A Wrinkle in Time», η κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος φαντασίας που πρωτοδημοσίευσε το 1963 η Μάντλιν Λ’Ενγκλ, το οποίο έχει αναλάβει να ζωντανέψει στο σινεμά η Eϊβα ΝτουBερνέ, σκηνοθέτιδα του «Selma», του τηλεοπτικού «Queen Sugar», αλλά και του υποψήφιου για Οσκαρ ντοκιμαντέρ, «13th».

Διαβάστε ακόμη: D23 2017: To «Incredibles 2» έρχεται στις αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι

A Wrinkle in Time 607

A Wrinkle in Time 607

Μετά την επιτυχία του (υποψήφιου για Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας) «Selma», η ΝτουBερνέ είχε πολλές προτάσεις για να σκηνοθετήσει το πρώτο της μπλοκμπάστερ (ανάμεσά τους και το «Black Panther» της Marvel), ωστόσο η έντονα πολιτικοποιημένη δημιουργός περίμενε υπομονετικά μέχρι να βρει το κατάλληλο πρότζεκτ. Μέχρι που η Disney της πρότεινε το «A Wrinkle in Time», το οποίο σηματοδοτεί και την πρώτη live action ταινία με προϋπολογισμό μεγαλύτερο από 100 εκατομμύρια δολάρια που σκηνοθετείται ποτέ από Αφροαμερικανίδα δημιουργό.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα, διασκευασμένο σεναριακά από την Τζένιφερ Λι («Frozen»), το «A Wrinkle in Time» ακολουθεί τη 13χρονη Μεγκ Μάρι, η οποία μαζί με τον ιδιοφυή αδελφό της, Τσαρλς, και τον φίλο τους, Κάλβιν, ξεκινά μια επική περιπέτεια που διασχίζει το χώρο και το χρόνο, προκειμένου να ξαναβρεί τον επιστήμονα πατέρα της που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς έπειτα από μια σημαντική ανακάλυψη.

A Wrinkle in Time 607

A Wrinkle in Time 607

Οι Στορμ Ράιντ, Ντέρικ ΜακΚέιμπ και Λέβι Μίλερ υποδύονται τους νεαρούς ήρωες, ενώ οι Ριζ Γουίδερσπουν, Οπρα Γουίνφρεϊ και Μίντι Κέιλινγκ ερμηνεύουν τρεις αινιγματικούς χαρακτήρες που θα τους βοηθήσουν στο ταξίδι τους. Το καστ συμπληρώνουν οι Κρις Πάιν, Ζακ Γαλιφιανάκις, Μάικλ Πένια και Αντρέ Χόλαντ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 9 Μαρτίου του 2018.

Προς το παρόν, δείτε παρακάτω το πρώτο φαντασμαγορικό τρέιλερ, με μουσική υπόκρουση το «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics.


Update 22/1: Δείτε παρακάτω το νέο ολοκαίνουργιο τρέιλερ.


Διαβάστε ακόμη

A Wrinkle in Time poster 607