Buzz

«Blade Runner 2049»: το νέο trailer θα σας κόψει την ανάσα!

στα 10

2.30 ακόμα χορταστικά λεπτά της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας του φθινοπώρου. «Blade Runner 2049», νέο trailer. Πατήστε το play.

«Blade Runner 2049»: το νέο trailer θα σας κόψει την ανάσα!

Το πρώτο τρέιλερ του «Blade Runner 2049» είχε κάνει πρεμιέρα τον Μάιο και μας είχε προετοιμάσει για τον σεβασμό με τον οποίο ο Ντενί Βιλνέβ φαίνεται να προσεγγίζει το cult classic του Ρίντλεϊ Σκοτ, που από το 1982 έχει στεφθεί μία από τις καλύτερες sci fi ταινίες της ιστορίας. Σήμερα, το «Blade Runner 2049» μόλις κυκλοφόρησε το νέο του trailer και είναι full action!

Δείτε κι αυτό: Πίσω από τις κάμερες του «Blade Runner 2049»

blade runner 2049

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το «Blade Runner 2049» εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται έναν νέο blade runner, τον αστυνομικό Κ του LAPD, ο οποίος φέρνει στο φως ένα από χρόνια θαμμένο μυστικό που απειλεί να βυθίσει τα απομεινάρια αυτής της μελλοντικής κοινωνίας στο χάος. Η ανακάλυψή του τον οδηγεί σε μια αναζήτηση για τον Ρικ Ντέκαρντ (Χάρισον Φορντ), έναν πρώην blade runner του LAPD ο οποίος αγνοείται εδώ και 30 χρόνια.

blade runner 2049

Οι Τζάρεντ Λέτο, Ανα ντε Αρμάς, Ρόμπιν Ράιτ και Ντέιβ Μποτίστα συμπρωταγωνιστούν με τους Γκόσλινγκ και Φορντ. Παραγωγός του «Blade Runner 2049» είναι ο Σκοτ ενώ ο σκηνοθέτης ο Ντενί Βιλνέβ ξέρει ποιον να εμπιστευθεί για ατμόσφαιρα και ένταση: τον διευθυντή φωτογραφίας Ρότζερ Ντίκινς.

Το «Blade Runner 2049» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου του 2017.

Δείτε το trailer:

.

Διαβάστε περισσότερα: