Buzz

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ και όλοι οι «Guardians of the Galaxy» στο πληθωρικό βίντεο κλιπ του «Inferno»

στα 10

Πατήστε play, δυναμώστε την ένταση, αφεθείτε στο κομμάτι και απλά χορέψτε σαν να ήταν τα 70s.

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ και όλοι οι «Guardians of the Galaxy» στο πληθωρικό βίντεο κλιπ του «Inferno»

Υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα για να απολαύσει κανείς βλέποντας το τελευταίο «Guardians of the Galaxy». Από τον Γκρουτ μέχρι τις σκηνές δράσεις αλλά και τα υπέροχα μουσικά κομμάτια τα οποία πλαισιώνουν το soundtrack της ταινίας. Και μπορεί τα περισσότερα να ήταν γνωστά και πολυαγαπημένα τραγούδια, ένα από αυτά όμως ήταν καινούργιο και γραμμένο αποκλειστικά για την ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Δυνάμωσέ το! Αυτό είναι το mixtape για το «Guardians of the Galaxy Vol. 2»

guardians of the galaxy

guardians of the galaxy

Πρόκειται για το «Inferno», μια ντίσκο μπαλάντα, την οποία την ερμηνεύουν οι Sneepers μαζί με τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ. Και τώρα μπορείτε να απολαύσετε και το βίντεο κλιπ το οποίο είναι απλά μοναδικό. Πολύχρωμο και πληθωρικό, όπως ακριβώς ένα 70s βίντεο κλιπ κάποιου ντίσκο τραγουδιού, το βίντεο αυτό σκηνοθετήθηκε από τον Ντέιβιντ Γιαροβέσκι, για την προώθηση της κυκλοφορίας της ταινίας σε DVD και Blu-Ray. Και μπορεί ο Χάσελχοφ να είναι ο σταρ του βίντεο, υπάρχουν και κάμεο εμφανίσεις από σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές της ταινίας αλλά και τον ίδιο τον σκηνοθέτη της Τζέιμς Γκαν.

Υπάρχουν εκείνοι που χορεύουν κι εκείνοι που δεν χορεύουν. Το λέει ο Ντραξ στον Πίτερ, ο Πίτερ στην Γκαμόρα, η ταινία στο κοινό. Αλλά βλέποντας το παρακάτω βίντεο σίγουρα θα σας πιάσει κι εσάς μια ακατανίκητη επιθυμία για χορό. Πατήστε το play κι απλά αφεθείτε.


Διαβάστε ακόμη

guardians of the galaxy