Buzz

Τίτλοι τέλους για τη σχέση της Σαρλίζ Θερόν με τον Σον Πεν!

στα 10

Είναι το νέο της ημέρας, αφού δεν είναι και λίγο να διαλύεται μια σχέση που για πολλούς έμοιαζε να είναι κάτι περισσότερο από μια παρόρμηση της στιγμής...

Τίτλοι τέλους για τη σχέση της Σαρλίζ Θερόν με τον Σον Πεν!

Οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει, μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης και ένα κρυφό αρραβώνα που έγινε στο Παρίσι το Δεκέμβριο του 2014, με πρωτοβουλία της Σαρλίζ Θερόν, αμέσως μετά το κοινό ταξίδι των δύο στις Κάννες όπου βρέθηκαν για την πρεμιέρα του «Mad Max: Fury Road» και την τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση στη Βιέννη, πάλι τον Μάιο του 2015.

Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα περισσότερο και φυσικά δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του ζευγαριού, αλλά αν θεωρήσουμε πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, τότε πολύ σύντομα θα μάθουμε νέες λεπτομέρειες γύρω από το χωρισμό της Σαρλίζ Θερόν με τον Σον Πεν που έρχεται αιφνιδιαστικά να ανατρέψει όλες τις δηλώσεις των δύο που τον τελευταίο καιρό μιλούσαν μάλλον για τον έρωτα της ζωής τους.

Διαβάστε ακόμη: Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει πως το να μεγαλώνεις δεν είναι δα και τόσο κακό!

Charlize Theron Sean Penn Cannes 2015 Στο κόκκινο χαλί του 68ου Φεστιβάλ Καννών το Μάιο του 2015

«Είναι υπέροχο όταν βρίσκεις κάτι που είναι αληθινό και είναι δύσκολο να το κρατήσεις προστατευμένο, να το κρατήσεις προσωπικό. Αλλά όταν γυρίζω σπίτι το βράδυ και κλείνω την πόρτα του σπιτιού μου είμαι ένα πραγματικά ευτυχισμένο κορίτσι», είχε δηλώσει η Σαρλίζ Θερόν λίγο καιρό πριν, ενώ και ο Σον Πεν είχε δηλώσει το Μάρτιο του 2015: «Μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι είμαι ερωτευμένος. Για πολλούς λόγους. Είμαι 53 ετών και τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί δεν ήμουν ποτέ ευτυχισμένος σε μια σχέση. Ναι θα παντρευόμουν ξανά. Είμαι ερωτευμένος με αυτή τη τη γυναίκα και σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου, όχι;»

Διαβάστε ακόμη: H Σαρλίζ Θερόν δεν googlάρει το όνομά της!

Charlize Theron Sean Penn Στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2014

Για γάμο είχε μιλήσει και η Σαρλίζ Θερόν σε επίσης πρόσφατη συνεντευξή της: «Ο γάμος είναι για μένα πάντα ένα παράξενο θέμα. Μου αρέσει η πιθανότητα, αλλά στην πραγματικότητα διασκεδάζω κάθε λεπτό που περνάει. Είμαι πολύ τυχερό κορίτσι. Ο Σον είναι καυτός!»

Τα «καυτά» νέα, ωστόσο, πληθαίνουν για το «χωρισμό της χρονιάς», καθώς όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσα στη Σαρλίζ Θερόν και τον Σον Πεν - οι οποίοι μοιάζουν να πέρασαν από τον απόλυτο έρωτα στο τίποτα με ταχύτατες διαδικασίες.

Διαβάστε ακόμη: