Buzz

Σον Πεν - Σαρλίζ Θερόν: Δεν είναι πια μυστικό!

στα 10

Σε μια αναπάντεχη στροφή των προσωπικών τους διαδρομών, ο Σον Πεν και η Σαρλίζ Θερόν είναι επίσημα ζευγάρι.

Σον Πεν - Σαρλίζ Θερόν: Δεν είναι πια μυστικό!

Γεγονός που δεν θα μας ενδιέφερε παρά μόνο ως ένα ακόμη κουτσομπολιό του «ποιος είναι με ποιον» στο Χόλιγουντ, αν και οι δυο τους δεν ήταν δύο σπουδαίοι ηθοποιοί, δύο άνθρωποι με ισχυρή προσωπικότητα και δεν έβαζαν υποψηφιότητα για το αμέσως επόμενο power couple της βιομηχανίας μετά τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί.

Οι φήμες για τη σχέση τους κυκλοφορύσαν εδώ και καιρό, κυρίως λόγω των κοινών τους ρομαντικών εμφανίσεων, αλλά η επιβεβαίωση ήρθε από τον Πιρς Μόργκαν του CNN, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του blog πως συνάντησε το ζευγάρι στο gala που έγινε στις 11 Ιανουαρίου, μέρος της φιλανθρωπικής δράσης του Σον Πεν για την Αϊτή, και απευθυνόμενος και στους δυο τους είπε: «Χαίρομαι πολύ που είστε μαζί». Ο Σον Πεν απάντησε «Το ξέρω» και αγκάλιασε τη Θερόν δηλώνοντας στη συνέχεια πως «Θα κάνω τα παντα για την κρατήσω».

Η συνέχεια της ιστορίας γράφεται με φρενήρεις ρυθμούς στα διεθνή tabloids, καθώς ο πλανήτης θέλει ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ που βρίσκει τον Σον Πεν στην αγκαλιά της Θερόν μετά από το διαζύγιό του με την Ρόμπιν Ράιτ και την Θερόν στην αγκαλιά του Πεν, δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό από τον Στίουαρτ Τάουνσεντ.

2

Ο Σον Πεν και η Σαρλίζ Θερόν στα Οσκαρ του 2004. Αυτός κρατάει το αγαλματάκι για το «Σκοτεινό Ποτάμι», αυτή για το «Monster».

Διαβάστε ακόμη: