Buzz

H Σαρλίζ Θερόν θα είναι η νέα «Lady Vengeance»!

στα 10

Μετά το «Oldboy», ακόμη μια ταινία του Παρκ Τσαν - γουκ γίνεται ριμέικ στην Αμερική, το «Sympathy for Lady Vengeance». Και στο ρόλο της Αμερικάνας κυρίας που θα ζητήσει εκδίκηση η... Σαρλίζ Θερόν.

H Σαρλίζ Θερόν θα είναι η νέα «Lady Vengeance»!

«Θα είναι πολύ αμερικάνικο και αναπάντεχο. Ο Παρκ είναι μια ιδιοφυία. Είναι το Εβερεστ των διασκευών.»

Με αυτά τα λόγια ο βραβευμένος με Οσκαρ για το «Departed» του Μάρτιν Σκορσέζε, Γουίλιαμ Μόναχαν εκφράζει το πάθος του για τη διασκευή του τρίτου μέρους της τριλογίας της εκδίκσης του Παρκ Τσαν - γουκ το οποίο αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που μετά από 13 χρόνια στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτε, αρχίζει να εκτελεί το οργανωμένο σχέδιο εκδίκησης εναντίον όσων την έστειλαν εκεί.

Το «Sympathy for Lady Vengeance» υπήρξε ήδη από το 2008 ένα σχέδιο της εταιρείας παραγωγής της Σαρλίζ Θερόν, η οποία τώρα πια είναι έτοιμη όχι μόνο να χρηματοδοτήσει το πρότζεκτ αλλά να αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κι όλα αυτά, ενώ ο Παρκ Τσαν - γουκ μοιάζει να είναι ο Νοτιοκορεάτης που λατρεύει το Χόλιγουντ, αφού το «Stoker» η δική του πρώτη αμερικανική ταινία με τη Νικόλ Κίντμαν και τη Μια Γουασικόφσκα είναι έτοιμη (διαβάστε περισσότερα εδώ) και ταυτόχρονα ο Σπαικ Λι ετοιμάζει πυρετωδώς τα γυρίσματα του «Oldboy» (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Δείτε παρακάτω το αμερικάνικο τρέιλερ του «Sympathy for Lady Vengeance» (στα ελληνικά είχε βγει στις αίθουσες με τον τίτλο «Η Εκδίκηση μιας Κυρίας» και προσπαθήστε να φανταστείτε τη Σαρλίζ Θερόν σε casting κουτί!