Buzz

O Κλάιβ Οουεν στο «Oldboy»;

στα 10

Ο Σπάικ Λι έχει βγάλει το μαύρο καρνέ των γνωριμιών του. Μετά την αποχώρηση του Κόλιν Φερθ, αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο τον inside man του...

O Κλάιβ Οουεν στο «Oldboy»;

Σας γράψαμε πρόσφατα για τις αποχωρήσεις από το αγγλόφωνο remake του «Oldboy» που επιχειρεί ο Σπάικ Λι. Τόσο ο Κόλιν Φερθ, όσο και η Ρούνεϊ Μάρα δεν συμφώνησαν με τον σκηνοθέτη κι εκείνος, λίγο καιρό πριν την προκαθορισμένη έναρξη των γυρισμάτων, τα έχει βρει δύσκολα.

Και σε τέτοιες στιγμές ανατρέχεις σε παλιούς συνεργάτες. Η συνεργασία του Λι με τον Βρετανό ζεν πρεμιέ Κλάιβ Οουεν ήταν κάτι παραπάνω από άψογη στο «Inside Job» - μία ανέλπιστη blockbuster επιτυχία για τον σκηνοθέτη. Για αυτό και ο Λι του έκανε την πρόταση για τον ρόλο του αντιπάλου του πρωταγωνιστή Τζος Μπρόλιν στο «Oldboy», μία επιλογή που μας φαίνεται πολύ πιο ταιριαστή από τον Κόλιν Φερθ. Τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα και, ούτε έχουμε πληροφορηθεί τι απάντησε ο Οουεν.

Ομως δεν είναι μόνο αυτή η έκπληξη του -νέου- κάστινγκ. Διαβάζουμε ότι πρόταση έγινε στην Μία Γουασικόφσκα για τον γυναικείο χαρακτήρα - κάτι που μας ενθουσιάζει ως προοπτική. Συμπτωματικά μάλιστα, η Γουασικόφσκα έχει συνεργαστεί και με τον ίδιο τον Παρκ Τσαν Γουκ, τον σκηνοθέτη του αυθεντικού κορεατικού δράματος, στο αγγλόφωνο ντεμπούτο του «Stoker».

Αν αυτοί οι δύο δεχτούν, ο Σπάικ Λι θα έχει ένα πολύ καλό πρώτο υλικό στα χέρια του.

Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις...