Buzz

Ο Κόλιν Φερθ αρνείται την πρόταση του «Oldboy»!

στα 10

Παρόλες τις πρόσφατες φήμες που ήθελαν τον περσινό οσκαρικό νικητή να λέει το ναι στον Σπάικ Λι και να αναλαμβάνει τον ρόλο του «κακού» στο remake του «Oldboy» του Παρκ Τσαν Γουκ, ο Κόλιν Φερθ τελικά αρνείται.

Ο Κόλιν Φερθ αρνείται την πρόταση του «Oldboy»!

Είχαμε από την αρχή τις αμφιβολίες μας, αλλά οι συνεχείς αποχωρήσεις από το κάστινγκ που επιχειρεί να κάνει ο Σπάικ Λι στο επίφοβο remake του κορεάτικου «Oldboy», επιβεβαιώνουν ότι και άλλοι βλέπουν το πρότζεκτ με δυσπιστία.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ είχε για πολύ λίγο χρονικό διάστημα αναμιχθεί, αλλά ακόμα κι ο ... Μπάτμαν έφυγε τρέχοντας. Του είχε προσφερθεί ο ρόλος που τώρα απέρριψε και ο Κόλιν Φερθ - του αντιπάλου του πρωταγωνιστή, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Τζος Μπρόλιν. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Λίγες μέρες πριν, αποχώρησε και η Ρούνεϊ Μάρα («Το Κορίτσι με το Τατουάζ») που είχε συμφωνήσει να παίξει το γυναικείο ρόλο.

Το «Oldboy» του Παρκ Τσαν Γουκ είχε κάνει παγκόσμια αίσθηση. Ενα στιβαρό δράμα, διαστάσεων σαιξπηρικής τραγωδίας, που στηριζόταν σε μία manga ιστορία. Ο Σπάικ Λι και ο σεναριογράφος του Μαρκ Προτόσεβιτς υποτίθεται ότι θα δανειστούν στοιχεία από την ταινία του Γουκ, αλλά θα βασιστούν περισσότερο στο αυθεντικό manga (το οποίο δεν έχει τις ίδιες ακριβώς ανατροπές).

Ο παραγωγός Ροϊ Λι είχε μάλιστα δηλώσει ότι η αμερικανική βερσιόν της ιστορίας «θα προσθέσει νέα στοιχεία, νέους χαρακτήρες και νέες ανατροπές». Κι όσο για το τέλος; «Οι φαν του αυθεντικού θα μείνουν ευχαριστημένοι, και κάποιοι ίσως το βρουν ακόμα πιο σκοτεινό...»

Πάντως είναι η δεύτερη φορά που ο Κόλιν Φερθ αρνείται να παίξει σε ταινία του Παρκ Τσαν Γουκ. Είχε απορρίψει και την πρόταση του Κορεάτη σκηνοθέτη για το «Stoker», προτείνοντας τον συμπρωταγωνιστή του στο «A Single Man», Μάθιου Γκουντ, να τον αντικαταστήσει...