Buzz

Ρούνι Μάρα: Από «Κορίτσι με το Τατουάζ» στο «Old Boy» του Σπάικ Λι!

στα 10

Η Ρούνι Μάρα είναι ό,τι πιο hot αυτόν τον καιρό, ως σχεδόν άγνωστη πρωταγωνίστρια στο «Κορίτσι με το Τατουάζ» του Ντέιβιντ Φίντσερ. Το «Old Boy» είναι ό,τι πιο αμφιλεγόμενο αυτόν τον καιρό, ως απρόσμενη διασκευή του Κορεάτικου αριστουργήματος. Φαίνεται ότι οι δυο τους θα συναντηθούνε!

Ρούνι Μάρα: Από «Κορίτσι με το Τατουάζ» στο «Old Boy» του Σπάικ Λι!
Η Ρούνι Μάρα, πριν και μετά την παρέμβαση Φίντσερ!

Η Ρούνι Μάρα είναι 26 χρόνων και συγκεντρώνει ήδη πάνω της όλη την προσοχή των media, εν όψει την πολυαναμενόμενης ταινίας του Ντέιβιντ Φίντσερ, «The Girl With the Dragon Tattoo», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Οι φήμες τώρα τη θέλουν κεντρική ηρωίδα και στο «Oldboy», την αμερικανική διασκευή της ταινίας του Παρκ Τσαν-Γουκ, δια χειρός Σπάικ Λι, με πρωταγωνιστή τον Τζος Μπρόλιν.

Σ’ αυτήν τη περίπτωση, η Ρούνι Μάρα θα υποδυθεί την σεφ, ειδική στο σούσι, Μι-Ντο, το ρόλο που στην πρωτότυπη ταινία είχε ενσαρκώσει η Κανγκ Χιε-Τζονγκ. Στο σενάριο του Σπάικ Λι, η ηρωίδα λέγεται Μαρί και, πιθανότατα, θα έχει κι άλλο επάγγελμα! Το σίγουρο είναι ότι και πάλι θ’ αποτελεί το ερωτικό αποθημένου του Τζος Μπρόλιν.

Πάντως, εάν η φήμη βγει αληθινή, η Ρούνι Μάρα θα έχει κάνει εμφανέστατα τα γούστα της, επιλέγοντας στη σειρά δυο επιθετικές, περιθωριακές, σκληρές ηρωίδες. Απομένει να δούμε πώς, στ’ αλήθεια, παίζει, αν και είχαμε πάρει μια κλεφτή ματιά στη μικρή της εμφάνιση στο «Social Network».

Διαβάστε περισσότερα για το «Oldboy» εδώ