Buzz

Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει πως το να μεγαλώνεις δεν είναι δα και τόσο κακό!

στα 10

Λίγες εβδομάδες πριν την έξοδο του «Mad Max: Fury Road» στις αίθουσες, η Σαρλίζ Θερόν χαρίζει στους θαυμαστές της μια φωτογράφηση σκέτη κόλαση και στα νέα κορίτσια μερικές συμβουλές για να σταματήσουν να φοβούνται και να αγαπήσουν την ηλικία τους.

Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει πως το να μεγαλώνεις δεν είναι δα και τόσο κακό!

«Οπως πολλές γυναίκες, υπήρξα επικριτική με τις γυναίκες που μεγάλωναν. Οι γυναίκες στην κοινωνία μας ειναι καταδικασμένες να νιώθουν ότι είναι σαν λουλούδια που έχουν κοπεί και αργά η γρήγορα θα μαραθούν. Συνειδητοποιώ πια πως αυτό δεν ισχύει - μπορούμε να γιορτάζουμε κάθε ηλικία. Αυτό είναι το μήνυμα μου προς τα 20χρονα κορίτσια που τρομάζουν στην ιδέα πως θα μεγαλώσουν. Μην πάθετε νευρικό κλονισμό και γενικά χαλαρά με το Chardonnay... Το να μεγαλώνεις δεν είναι δα και τόσο κακό. Στην πραγματικότητα είμαι τελείως αλκοολική, αλλά σας παρακαλώ, μην ανησυχείτε (γέλια).»

Μπορεί η απάντηση της τρομαγμένης εικοσάχρονης που θα προσπαθήσει να ακολουθήσει τις παραπάνω συμβουλές να είναι πως μπορείς να υποστηρίζεις όλα αυτά μόνο όταν είσαι η Σαρλίζ Θερόν, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την παρά τεσσερις μήνες σαραντάρα πρωταγωνίστρια του «Mad Max: Fury Road» να έχει να πει κάτι σημαντικό σε ένα Χόλιγουντ που κατηγορείται αδιάκοπα για τον τρόπο που σκοτώνει τις γυναίκες όταν γεράσουν.

Διαβάστε ακόμη: H Σαρλίζ Θερόν δεν googlάρει το όνομά της!

Charlize Theron 2015

Από το εξώφυλλο του περιοδικού W και ακόμη περισσότερο στις μέσα σελίδες όπου φωτογραφίζεται σαν να μην υπάρχει αύριο, η Σαρλίζ Θερόν αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι της διασημότητας με τους δικούς της όρους. Αυτούς που περιλαμβάνουν πως είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στην ιστορία και ταυτόχρονα μια θαρραλέα ηθοποιός που δεν φοβήθηκε να ξυρίσει το κεφάλι της για να περιπλανηθεί στην έρημο του νέου «Mad Max» και την ίδια στιγμή να φέρει στο πλευρό της τον Σον Πεν, σε μια σχέση που αντίθετα με τις προβλέψεις συνεχίζει να λειτουργεί.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Δώσε τρέλα! Νέο τρέιλερ για το «Mad Max: Fury Road»

Charlize Theron 2015

Charlize Theron 2015

«H συμβουλή μου προς τα 20χρονα κορίτσια είναι "χαλαρώστε". Εγώ βιαζόμουν πάντα. Ενιωθα πως ο χρόνος θα τελείωνε. Τώρα που είμαι μεγαλύτερη, δεν χάνω τίποτα. Τώρα πια, πηγαίνω σπίτι και νιώθω καλά. Οταν έγινα 30 συνειδητοποίησα πως δεν μπορώ να ικανοποιήσω τους πάντες. Αντίθετα μπορούσα να χαίρομαι τη ζωή, που δεν είναι καθόλου κακό πράγμα.»

Charlize Theron 2015

Charlize Theron 2015

Διαβάστε ακόμη: