Buzz

Η Σαρλίζ Θερόν ψάχνει... το κορίτσι που εξαφανίστηκε στο πρώτο τρέιλερ του «Dark Places»

στα 10

Η Σαρλίζ Θερόν πρωταγωνιστεί στην επόμενη διασκευή μυθιστορήματος της Τζίλιαν Φλιν, μετά το «Gone Girl». Και, καλά μαντέψατε, είναι μια ηρωίδα στα όρια της λογικής με την παράνοια.

Η Σαρλίζ Θερόν ψάχνει... το κορίτσι που εξαφανίστηκε στο πρώτο τρέιλερ του «Dark Places»

Ο Ζιλ Πακέ-Μπρένερ είχε αποκτήσει τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά του «Dark Places» της Τζίλιαν Φλιν πολύ πριν το «Gone Girl» του Ντέιβιντ Φίντσερ γίνει πραγματικότητα. Αλλά πολύ πιο εύκολα συγκεντρώνεις τα απαραίτητα (χρήματα και συνεργάτες) όταν είσαι ο Ντέιβιντ Φίντσερ, παρά όταν είναι ο σκηνοθέτης του... «Sarah's Key». Κι έτσι τώρα, το «Dark Places» έρχεται στις οθόνες ως διασκευασμένο «από τη συγγραφέα του "Gone Girl"» κι όχι το αντίστροφο, αν και το γεμάτο ένταση τρέιλερ και η καθηλωτική Σαρλίζ Θερόν μάς προετοιμάζουν για ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ.

Δείτε ακόμη: Everything hurts... Νέο international τρέιλερ για το «Mad Max: Fury Road»

Στην ιστορία, η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται τη Λίμπι, μια γυναίκα σε κατάθλιψη, που προσπαθεί ακόμα να συμβιώσει με την ανάμνηση της νύχτας που δολοφονήθηκε η μητέρα κι οι αδελφές της. Η Λίμπι ήταν κοριτσάκι, η μοναδική επιζήσασα και, εξαιτίας της δικής της κατάθεσης, ο αδελφός της, Μπεν (υποδύεται ο Κόρεϊ Στολ), καταδικάστηκε για τους φόνους και φυλακίστηκε. Ομως η Λίμπι δεν είναι ακόμη σίγουρη ότι εκείνος ήταν ο πραγματικός ένοχος κι έτσι πιάνει τον μίτο που θα την οδηγήσει σε μια κοπέλα που γνώριζε παλιά - η Κλόε Γκρέις Μόρετς πολύ πιο ανατριχιαστική απ' ό,τι στο «Carrie» - κι η οποία μπορεί να κρατά το κλειδί του μυστηρίου. Στο πλάι της, μισό συμπαραστάτης, μισό περίεργος, ο μανιώδης των μυστηρίων, Λάιλ, που υποδύεται ο Νίκολας Χολτ κι η Κριστίνα Χέντρικς στο ρόλο της ανάμνησης της μητέρας.

Το «Dark Places» θα βγει στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες στις 30 Απριλίου, αλλά δεν έχει ακόμα διανομέα στην Αμερική. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ κι αγκαλιάστε τη σκοτεινή πλευρά σας! Αν θέλετε να προλάβετε διαβάζοντας το βιβλίο, κυκλοφορεί με τον τίτλο «Σκοτεινός Τόπος» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Διαβάστε ακόμη: