Buzz

Δώσε τρέλα! Νέο, αποκλειστικό υποτιτλισμένο στα ελληνικά τρέιλερ για το «Mad Max: Fury Road»

στα 10

Δεν χορταίνουμε να βλέπουμε νέα υλικά από το «Mad Max Fury Road» και το νέο κυριολεκτικά θεαματικό τρέιλερ μας ανοίγει ακόμη περισσότερο την όρεξη για θανατερή, Αποκαλυπτική δράση.

Δώσε τρέλα! Νέο, αποκλειστικό υποτιτλισμένο στα ελληνικά τρέιλερ για το «Mad Max: Fury Road»

Συνήθως τα sequels, τα franchises, τα νεκραναστέματα cult ταινιών με την υπόσχεση «bigger», «better», «epic», όλο αυτό το «όπως δεν το έχετε ξαναδεί» καταλήγουν να απογοητεύουν. Πρέπει να παραδεχτούμε όμως ότι υπάρχουν εξαιρέσεις (βλέπε τριλογία «The Dark Knight»).

Και στις εξαιρέσεις ελπίζουμε γιατί οι κινηματογραφικοί μύθοι με τους οποίους μεγαλώσαμε θέλουμε να ζουν για πάντα σε μεγάλες οθόνες, να συνεχίζουν να μας ξαφνιάζουν, να μας εντυπωσιάζουν, να μας κόβουν την ανάσα. Ανυπομονούμε λοιπόν για το «Mad Max: Fury Road», την τέταρτη ταινία της σειράς του Τζορτζ Μίλερ - ένα κινηματογραφικό reboot του sci fi ήρωα που ξεκίνησε ως ιδέα το 2000 αλλά χρειάστηκε 15 χρόνια να υλοποιηθεί - γιατί μοιάζει σεβάσμια θεότρελο, τρομακτικά ευφάνταστο, μεγαλύτερο του κάδρου κι εξωφρενικό.

Διαβάστε ακόμη: Το «Mad Max: Fury Road» είναι ήδη έργο τέχνης

Mad Max photo6 607

Κι ό,τι βλέπουμε ως τώρα δε μας απογοητεύει, έως και το νέο υπερθεαματικό τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να δείτε παρακάτω αποκλειστικά υποτιτλισμένο στα ελληνικά και που απλώς αναζωογονεί την όρεξή μας για θανατερό, Αποκαλυπτικό τοπίο.


To «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες και σε 3D στις 17 Μαΐου από την Tanweer.

Διαβάστε ακόμη: