Buzz

«Mad Max: Fury Road»: επιτέλους, αποκάλυψη τώρα!

στα 10

Οι πρώτες εικόνες από την αναβίωση του φουτουριστικού ήρωα που βρήκε ξανά το δρόμο για την μεγάλη οθόνη μετά από 30 ολόκληρα χρόνια είναι εδώ. Και ποιος είδε τη Σαρλίζ Θερόν και δεν τη φοβήθηκε!

«Mad Max: Fury Road»: επιτέλους, αποκάλυψη τώρα!

Εχουν περάσει 30 ολόκληρα χρόνια από την ολοκλήρωση της αγαπημένης Mad Max τριλογίας (η πρώτη ταινία έκανε πρεμιέρα το 1979, η τελευταία το 1985) που στα 80ς μας είχε να τραγουδούμε «We don't need another hero» (ποιος ξεχνά ότι η Τίνα Τέρνερ είχε ΚΑΙ ρόλο επί της οθόνης;) Σήμερα αναλαμβάνει νέα φουρνιά. Το «Mad Max: Fury Road» θα είναι η τέταρτη ταινία της σειράς του Τζορτζ Μίλερ, ένα κινηματογραφικό reboot του sci fi ήρωα που ξεκίνησε ως ιδέα το 2000, αλλά χρειάστηκε 15 χρόνια να υλοποιηθεί (θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη 2015). «Ηθελα να την ταινία να είναι ουσιαστικά μία συνεχής καταιγιστική καταδίωξη, ένα κυνηγητό που ξεκινά με την πρώτη σκηνή της ταινίας και ολοκληρώνεται 110 λεπτά μετά» λέει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Μίλερ.

Βρισκόμαστε σ' ένα μεταποκαλυπτικό μέλλον και σε μία απομακρυσμένη έρημο του κατεστραμμένου μας πλανήτη, με την ανθρωπότητα διαλυμένη. Συμμορίες ανθρώπων-αγριμιών πολεμούν με αίμα και φωτιά για να επιβιώσουν. Σ' αυτό τον εκρηκτικό επικίνδυνο, δυστοπικό κόσμο, υπάρχουν δύο αντάρτες που θα μπορούσαν να αποκαταστήσουν την τάξη.

Από την μία ο Μαξ, είναι άνθρωπος των πράξεων. Λιγομίλητος και στιβαρός, θέλει μόνο την ησυχία του. Η απώλεια της γυναίκας και του παιδιού του τον έχει αφήσει τραυματισμένο και αδιάφορο για το μέλλον. Από την άλλη η Φουριόσα, ένα δυναμικό, σκληροτράχηλο θηλυκό που θεωρεί ότι αν καταφέρει να διασχίσει την έρημο και να επιστρέψει στο μέρος που μεγάλωσε από παιδί, θα βρει το δρόμο και τα κλειδιά για την επιβίωση της ανθρωπότητας.

1

Ο Τομ Χάρντι δίνει πρόσωπα και μύες στον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Μαξ Ροκοτάνσκι», που στα 80ς είχε κάνει διάσημο ο Μελ Γκίμπσον. Ως «Imperator Furiosa», η Σαρίζ badass Θερόν με ξυρισμένο κεφάλι και ρομποτικό μπράτσο.

Το καστ πλαισιώνουν ο Νίκολας Χουλτ με κατάλευκο δέρμα και tattoos και οι Ζόι Κράβις, Κόρτνεϊ Ιτον, Ράιλι Κιου, Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι, Νέιθαν Τζόουνς και Αμπεϊ Λι Κέρσοου.

Το «Mad Max: Fury Road» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 15 Μαΐου του 2015.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αποκλειστικά από το EW.

2

6

3

4

5

8

7

08

poster

08

08

08

08

Tags: MAD MAX