Buzz

Η νεά ταινία της Σελίν Σονγκ «The Materialists» αποκαλύπτει το καστ της

στα 10

Μετά το πετυχημένο κινηματογραφικό της ντεμπούτο, η Σελίν Σονγκ ετοιμάζει ήδη την επόμενή της ταινία η οποία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στην άνοιξη.

Η νεά ταινία της Σελίν Σονγκ «The Materialists» αποκαλύπτει το καστ της

Η σκηνοθέτης Σελίν Σονγκ φαίνεται πως δεν είναι έτοιμη να ξεκουραστεί μετά την επιτυχία της πρώτη της ταινίας «Περασμένες Ζωές». Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Σονγκ κατάφερε να κερδίσει αμέτρητα βραβεία και να είναι υποψήφιο και για το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας, αλλά η ίδια ήδη ετοιμάζει τη νέα της ταινία με τίτλο «The Materialists». Και το καστινγκ της έχει ήδη ξεκινήσει αρκετά δυνατά.

Διαβάστε ακόμα: Ο Σπάικ Λι θα κάνει remake το «High and Low» του Ακίρα Κουροσάβα

Materialists celine song

Σύμφωνα με το Deadline η νέα ταινία της Σελίν Σονγκ, σε παραγωγή του στούντιο του Α24, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στην άνοιξη και τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί στο καστ περιλαμβάνουν τους Ντακότα Τζόνσον, Κρις Εβανς και Πέδρο Πασκάλ. Οι λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας παραμένουν σε έναν μεγάλο βαθμό άγνωστες, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ταινία θα ακολουθεί μια προξενήτρα που βγαίνει ραντεβού με έναν πλούσιο άνδρα, αλλά εξακολουθεί θέλει ερωτικά τον φτωχό τύπο με τον οποίο είχε βγει ραντεβού λίγο καιρό πριν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, αλλά σίγουρα μόλις μπήκε στη λίστα μας με τις πιο αναμενόμενες ταινίες για το επόμενο χρονικό διάστημα.