Buzz

«Mantícora»: O Κάρλος Βερμούτ επιστρέφει με μια ακόμη ταινία «καθημερινού τρόμου»

στα 10

Κάθε ταινία από τον σκηνοθέτη των υπέροχων «Magical Girl» και «Ποιος Θα σου τραγουδήσει», είναι κάτι για το οποίο αξίζει να ανυπομονείς!

«Mantícora»: O Κάρλος Βερμούτ επιστρέφει με μια ακόμη ταινία «καθημερινού τρόμου»

H δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Κάρλος Βερμούτ «Magical Girl» χαρακτηρίστηκε από τον Πέδρο Αλμοδόβαρ ως «η μεγαλύτερη αποκαλυψη του ισπανικού σινεμά αυτό τον αιώνα» από τον Πέδρο Αλμοδόβαρ και το «Ποιος Θα σου τραγουδήσει» ήρθε ως το εξαίρετο, μεγαλόπνοο επόμενο βήμα που περιμέναμε από τον σκηνοθέτη της.

Τώρα το «Mantícora» που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα, ετοιμάζεται να μας φέρει πίσω στο ίδιο συμπαν του «καθημερινού τρόμου» στο οποίο κατοικούν και οι υπόλοιπες ταινίες του. Σύμφωνα με τον Βερμούτ, η ταινία «είναι η ιστορία ενός αληθινού τέρατος, από εκείνα που ζουν ανάμεσά μας, κάτι που μπορείς να συναντήσεις στο μετρό, ή στην ουρά στο φούρνο. Μιλά για την ανάγκη του τέρατος να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Μια ταινία για την αγάπη και τα τέρατα στην σύγχρονη εποχή.»

Δείτε ακόμη «Fuck Bergman»: H Μία Χάνσεν Λαβ μας ταξιδεύει στο «Bergman Island»

carlos vermut

Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία του Χούλιαν, ενός πετυχημένου δημιουργού video games που βασανίζεται από ένα σκοτεινό μυστικό. Οταν στην ζωή του θα εμφανιστεί η Νταϊάνα, ο Χούλιαν θα δει μια ευκαιρία να βιώσει αυτό που οι άλλοι αποκαλούν ευτυχία.

Ο Ντάνιελ Σάντσες Αρεβάλο και Κλάρα Χάιλς πρωταγωνιστούν στην ταινία που δανείζεται τον τίτλο της από το τέρας της περσικής μυθολογίας, τον Μαντιχώρα, ένα πλάσμα με ανθρώπινο κεφάλι, σώμα λιονταριού και ουρά σκορπιού, προικισμένο με τρεις σειρές δόντια για να κατασπαράζει πιο εύκολα την λεία του που δεν είναι άλλη από ανθρώπους.