Buzz

Είδαμε την «Captain Marvel» και να γιατί πρέπει να ανυπομονείτε για την πρώτη σόλο ταινία με γυναίκα υπερηρωίδα της Marvel

στα 10

Η πιο δυνατή φιγούρα της Marvel αποδεικνύει πόσο επιτακτικά αναγκαία ήταν μια σόλο ταινία με γυναίκα υπερηρωίδα στο MCU.

Είδαμε την «Captain Marvel» και να γιατί πρέπει να ανυπομονείτε για την πρώτη σόλο ταινία με γυναίκα υπερηρωίδα της Marvel

Από τη στιγμή που είδαμε την οθόνη του βομβητή του Φίουρι (δεν του αρέσει να τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα, Νικ) να γεμίζει με τα κόκκινα, μπλε και κίτρινα χρυσαφί χρώματα της στολής της Captain Marvel, στο τέλος της ταινίας «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας», ανυπομονούσαμε να δούμε την εμφάνιση της πρώτης σόλο ταινίας γυναίκας υπερηρωίδας του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Είδαμε πρόσφατα την ταινία της Captain Marvel και μοιραζόμαστε μαζί σας μερικά πράγματα που θα σας κάνουν να ανυπομονείτε ακόμη περισσότερο για το μεγάλο κινηματογραφικό ντεμπούτο της. Δεν ακολουθούν spoilers

Διαβάστε ακόμα: Higher, Further, Faster! Γνωρίστε καλύτερα την Captain Marvel, την υπερηρωίδα της χρονιάς

captain marvel 607

Η Captain Marvel αποδεικνύει γιατί είναι η πιο δυνατή ηρωίδα του σύμπαντος της Marvel. Οχι μόνο δείχνει τις τρομερές της δυνάμεις, αλλά αποτελεί και ένα σύμβολο της γυναικείας ενδυνάμωσης στην εποχή του #metoo. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα καταφέρει να πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι μπορεί να τα βάλει με τον Θάνος.

captain marvel 607

Ο χαρακτήρας της Ανέτ Μπένινγκ δεν είναι αυτός που αρχικά περιμέναμε. Αν και ταιριάζει απόλυτα με το όλο κλίμα της ταινίας, αλλά και τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει, σίγουρα πρόκειται για κάποιον που θα συζητηθεί αρκετά, κυρίως από τους φανς της σειράς.

captain marvel 607

Η χημεία μεταξύ της Μπρι Λάρσον και του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον είναι η καρδιά και η ψυχή της ταινίας. Η δυναμική τους αλλά και η όλη ατμόσφαιρα του cop buddy movie την οποία υιοθετεί, κυρίως για να τιμήσει όλες αυτές τις ταινίες της δεκαετίας του ’90, είναι αυτά που κάνουν την Captain Marvel τόσο διασκεδαστική.

captain marvel 607

H γάτα της Κάρολ Ντάνβερς, Γκους, κλέβει την παράσταση από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα δείτε στην ταινία, αν και όλα δεν δείχνουν ακριβώς όπως πραγματικά είναι.

Captain Marvel 607

Υπάρχουν δυο σκηνές στους τίτλους τέλους. Η μία από αυτές είναι ίσως και η πιο σημαντική, προετοιμάζοντάς μας για τη μεγάλη επερχόμενη μάχη τον Απρίλιο. Η άλλη είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα.

stan lee 607

Και ένα μικρό bonus. Η ταινία αποτίνει τον καλύτερο φόρο τιμής στον Σταν Λι που έχουμε δει, τουλάχιστον ως σήμερα.

Η «Captain Marvel» προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Μαρτίου από τη Feelgood Entertainment. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία.

Διαβάστε ακόμα:

captain marvel greek poster 607