Buzz

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την «Captain Marvel 2»

στα 10

Το 2022 η Captain Marvel θα μας πάει ακόμα πιο ψηλά, πιο μακριά και πιο γρήγορα.

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την «Captain Marvel 2»

Η Κάρολ Ντάνβερς (aka Captain Marvel) φαίνεται πως έχει ακόμα αρκετά να πει και να κάνει στο MCU και αυτή την φορά ετοιμάζεται να πάει πιο ψηλά, πιο μακριά και πιο γρήγορα όταν επιστρέψει με την ταινία «Captain Marvel 2» το 2022. Το νέο αυτό αποκάλυψε το The Hollywood Reporter και μπορεί η Μπρι Λάρσον να επιστρέφει στον ρόλο της, οι σκηνοθέτες της πρώτης ταινίας, και συνσεναριογράφοι της, Ανα Μπόντεν και Ράιαν Φλεκ, όμως, φαίνεται πως μένουν εκτός.

Σύμφωνα με το άρθρο, η Marvel Studios θέλει να αναθέσει το σενάριο στην Μέγκαν ΜακΝτόνελ, η οποία έχει αναλάβει και την σειρά «Wandavision» της Marvel για το Disney+, και αυτή την περίοδο βρίσκονται στις τελευταίες διαπραγματεύσεις. Κι όχι μόνο αυτό αλλά το στούντιο θέλει αυτή την φορά την ταινία να την αναλάβει εξολοκλήρου μια γυναίκα σκηνοθέτης και ψάχνει να βρει την πιο κατάλληλη για την δουλειά, ενώ πηγές της Marvel και της Disney αποκαλύπτουν πως η ιστορία δεν θα εξελίσσεται στα 90s αλλά θα φέρουν την Captain Marvel στο παρόν.

Διαβάστε ακόμα: Higher, Further, Faster! Γνωρίστε καλύτερα την Captain Marvel, την υπερηρωίδα της χρονιάς

captain marvel 607

Τίποτα άλλο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για την ιστορία του σεναρίου, ούτε φυσικά για το ποιοι χαρακτήρες θα επιστρέψουν ή για το πότε ακριβώς στο «παρόν» θα διαδραματίζεται η ταινία. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως η Λάρσον ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε μια all female υπερηρωική ταινία του MCU με πολλές από τις συμπρωταγωνίστριές της να το υποστηρίζουν θερμά αυτό, και ίσως η σεναριογράφος ακολουθήσει μια τέτοια πορεία. Φυσικά όλα αυτά είναι απλά εικασίες μιας και το σενάριο βρίσκεται στα αρχικά του στάδιά του και μάλλον τα επόμενα νέα θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Αλλά αυτό που κρατάμε για την ώρα είναι πως η «Captain Marvel» θα επιστρέψει στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Διαβάστε ακόμα: 2010-2019: Αυτή ήταν η δεκαετία που οι υπερήρωες κατέκτησαν τον κόσμο

captain marvel 607