Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2022: Πρεμιέρα για το (γυρισμένο στην Εύβοια και την Ηλεία) «Triangle of Sadness» του Ρούμπεν Εστλουντ

στα 10

Συμπαραγωγή της Heretic και γυρισμένη στην Ελλάδα!

Flix Team
Κάννες 2022: Πρεμιέρα για το (γυρισμένο στην Εύβοια και την Ηλεία) «Triangle of Sadness» του Ρούμπεν Εστλουντ

Με την ανακοίνωση μέρους του προγράμματος του 75ου Φεστιβάλ Καννών, επιβεβαιώθηκε ότι θα διαγωνιστεί για τον Χρυσό Φοίνικα το «Triangle of Sadness», η νέα ταινία του Ρούμπεν Εστλουντ, του Σουηδού δημιουργού, πολυβραβευμένου για τα «Ακούσια» και «Ανωτέρα Βία» και τιμημένου με τον Χρυσό Φοίνικα για το «Τετράγωνο».

Διαβάστε ακόμη: Παγκόσμια πρεμιέρα για το «Dodo» του Πάνου Χ. Κούτρα στο 75ο Φεστιβάλ Καννών

triangle of sadness

Το «Triangle of Sadness», μια παραγωγή των Plattform Produktion, Essential Films και Parisienne de Production, με τη Heretic στο ελληνικό κομμάτι της παραγωγής και με τη Feelgood διανομέα, παρακολουθεί δυο μοντέλα, έναν άντρα και μια γυναίκα, τον Καρλ και τη Γιάγια, που βρίσκονται σ' ένα καθοριστικό σταυροδρόμι της ζωής τους - η διαδρομή τους τούς οδηγεί από τις επιδείξεις μόδας στο Μιλάνο, σ' ένα υπερπολυτελές γιοτ, σ' ένα ερημικό νησί. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σάρλμπι Ντιν, Χάρις Ντίκινσον και Γούντι Χάρελσον.

Το φιλμ, έχοντας ήδη ολοκληρώσει ένα μέρος των γυρισμάτων του στη Βόρεια Ευρώπη, συνέχισε τα γυρίσματα στη Χιλιαδού της Εύβοιας και στο Κατάκολο Ηλείας, ακριβώς την περίοδο της πρώτης καραντίνας, με εξαιρετικές δυσκολίες και συναρπαστικές επιτυχίες. Διαβάστε περισσότερα για την ταινία, αλλά και όσα είχε πει ο Ρούμπεν Εστλουντ στο Flix για το γύρισμά του στην Ελλάδα, παρακάτω.

Το 75ο Φεστιβάλ Καννών θα διεξαχθεί από τις 17 ως τις 28 Μαΐου 2022. Το Flix θα βρίσκεται εκεί για να μεταδίδει όσα συμβαίνουν, λεπτό προς λεπτό.