Buzz

Μια (εμετική) γεύση από το «Triangle of Sadness» του Ρούμπεν Εστλουντ

στα 10

Η ταινία μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμη γυρίσματα, αλλά έχουμε τα πρώτα… σκίτσα!

Μια (εμετική) γεύση από το «Triangle of Sadness» του Ρούμπεν Εστλουντ

Μετά το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα «Τετράγωνό» του, η νέα ταινία του Ρούμπεν Εστλουντ είναι μια από αυτές που ο κινηματογραφικός κόσμος περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία και ο ίδιος φροντίζει να ρίχνει λάδι στην φωτιά της προσμονής μας με δηλώσεις ότι το καστ του φιλμ θα είναι το «κινηματογραφικό αντιστοιχο της Ρεάλ Μαδρίτης». «Θα συνεχίσω να κάνω αγγλόφωνες ταινίες. Αλλά την ίδια στιγμήτο καστ στο «Triangle of Sadness» θα είναι διεθνές. Και το στόρι το επιτρέπει, αφού είναι τοποθετημένο σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον αυτό της βιομηχανία της μόδας» λέει ο Εστλουντ.

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει την κολεξιόν Menswear Cruise 2020 για τον οίκο Gucci

Ruben Ostlund 607

«Ηκοπέλα μου είναι φωτογράφος μόδας οπότε με ενέπνευσε αρκετά να κινηθώ προςαυτή την κατεύθυνση. Ο βασικός χαρακτήρας του φιλμ είναιβασισμένος σε κάποιον που ξέρει προσωπικά. Ένας άντρας, μοντέλο, ο οποίοςβρίσκεται στο απόγειο της δόξας του καθώς είναι το πρόσωπο μιας μεγάληςκαμπάνιας ενός διεθνούς οίκου μόδας. Αλλά την ίδια στιγμή έχει ένα πρόβλημα.Κανένας άλλος οίκος δεν θέλει να τον προσλάβει αφού είναι τόσο στενάσυνδεδεμένος με εκείνη την καμπάνια. Και την ίδια περίπου περίοδο, αρχίζει ναβαριέται λίγο. Επαγγελματίες όπως τα μοντέλα ή οι αθλητές είναι αναγκασμένοιαπό την φύση της δουλειάς τους να εγκαταλείψουν την καριέρα τους πολύ νωρίςκαι ξέρει ότι δεν έχει πολύ χρόνο. Κι έτσι ο ατζέντης του, του δίνει μια συμβουλή:αν κάνει δεσμό με μια εξίσου διάσημη γυναίκα, τότε θα αλλάξει το image του, δενθα είναι απλά το πρόσωπο εκείνης της καμπάνιας, αλλά θα αποκτήσει και μια άλληπλευρά που θα τον κάνει ξανά ελκυστικό. Μόνο που ο ήρωάς μας είναι στηνπραγματικότητα ένας ευαίσθητος άντρας, ένας άντρας που θέλει στ΄αλήθεια ναερωτευτεί. Νομίζω πως αυτή τη φορά ενδιαφέρομαι να εξερευνήσω πως ηεξωτερική εμφάνιση μπορεί να έχει οικονομική αξία. Και πως μπορείς νααναρριχηθείς στα υψηλότερα στρώματα της κοινωνίας δίχως να έχεις τηνκατάλληλη εκπαίδευση, ή μια πλούσια καταγωγή, μόνο με την βοήθεια τηςομορφιάς. Υπάρχει κάτι στην βιομηχανία της μόδας που με ενοχλεί πολύ, ο τρόποςπου πλασάρουν τα προϊόντα τους, η νοοτροπία τους απέναντι στο αγοραστικόκοινό, είναι σαν να θέλει να κάνει τους ανθρώπους να νιώσουν άσχημα για τονεαυτό τους»

ruben ostlund 607

Το φιλμ θα ξεκινήσει σύντομα γυρίσματα και ξέρουμε ήδη ότι το μεγαλύτερο μέρος του θα λαμβάνει χώρα σε ένα πολυτελές γιοτ, του οποίου ο καπετάνιος κάποια στιγμή, θέλοντας να εκδικηθεί τους κακομαθημένους επιβάτες του, θα τους σερβίρει ένα υπερβολικά πλούσιο γεύμα, στην διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας. Κι ένας συνδυασμός ναυτίας και τροφικής δηλητηρίασης θα έχει τα αποτελέσματα που μπορειτε να φανταστείτε και τα οποία μπορείτε να δείτε σε μια σειρά από σκίτσα που δημοσιευσε ο Εστλουντ στον λογαριασμό της εταιρίας παραγωγής του στο instagram.

Κι αυτό είναι κάτι που περιγράφουν είναι κάτι που θέλουμε να δούμε ακόμη περισσότερο...

triangle of sadness 607

triangle of sadness 607

triangle of sadness 607

triangle of sadness 607

Δείτε ακόμη: «The Last Planet»: Στη νέα ταινία του (ακούραστου) Τέρενς Μάλικ πρωταγωνιστεί ο Χριστός