Buzz

Ολα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί στο «By the Sea»

στα 10

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μιλούν για την εμπειρία του «By the Sea» και μοιάζουν πιο φωτογενείς από ποτέ στις νέες φωτογραφίες από την ταινία που τους ενώνει και κινηματογραφικά, μια δεκαετία μετά το «Mr. and Mrs. Smith».

Ολα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί στο «By the Sea»

Μπορεί η Αντζελίνα Τζολί να ξεκαθάρισε πως το «By the Sea» δεν είναι αυτοβιογραφικό και δεν αναφέρεται στη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το πιο διάσημο ζευγάρι στον κόσμο δεν εκτίθεται όταν στη νέα σκηνοθετική απόπειρα της Τζολί υποδύεται κάτι που θα μπορούσε να είναι ο εαυτός του στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Στη Γαλλία της δεκαετίας του '70, η Βανέσα, μιας πρώην χορεύτρια και ο σύζυγός της, Ρόλαντ, ένας Αμερικάνος συγγραφέας ταξιδεύουν στη χώρα. Απομάκροι μεταξύ τους θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο θορυβώδεις κατοίκους της, έναν ιδιοκτήτη ενός καφέ - μπαρ, ένα ξενοδόχο και τα κομμάτια της κατεστραμμένης σχέσης τους που δεν είναι σίγουρο ότι μπορούν να ξανακολλήσουν.

Αυτή είναι η υπόθεση της τρίτης σκηνοθετικής δουλειάς της Αντζελίνα Τζολί που τη βρίσκει να πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μπραντ Πιτ, δέκα χρόνια μετά τη γνωριμία τους στο «Mr. and Mrs. Smith», εδώ σε ακόμη μια ιστορία ενός γάμου που πληγώνεται ανεπανόρθωτα από το μίσος, τα μυστικά και τις διαψευσμένες προσδοκίες.

Δείτε ακόμη: Οι χειρότερες διακοπές του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί στο τρέιλερ του «By the Sea»

By the Sea 607

By the Sea 607

By the Sea 607

By the Sea 607

By the Sea 607

By the Sea 607

By the Sea 607

Δείτε εδώ τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί να μιλούν για το «By the Sea», με σκηνές από την ταινία και τις ρομαντικές τοποθεσίες των γυρισμάτων σε αντίστιξη με τον δραματικό τόνο μιας σχέσης που τελειώνει (ή αρχίζει ξανά;).

Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο (30.10), ακόμα πιο μελαγχολικό κι ερωτικό τρέιλερ του «By the Sea».


Διαβάστε ακόμη: