Buzz

Οι χειρότερες διακοπές του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί στο τρέιλερ του «By the Sea»

στα 10

Με ένα μελαγχολικό αλλά και βίαιο τρέιλερ, η Αντζελίνα Τζολί υπογράφει σκηνοθετικά το τέλος μιας σχέσης στην ταινία που τη βρίσκει να πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μπραντ Πιτ, δέκα χρόνια μετά το «Mr. and Mrs. Smith».

Οι χειρότερες διακοπές του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί στο τρέιλερ του «By the Sea»

Στη Γαλλία της δεκαετίας του '70, η Βανέσα, μιας πρώην χορεύτρια και ο σύζυγός της, Ρόλαντ, ένας Αμερικάνος συγγραφέας ταξιδεύουν στη χώρα. Απομάκροι μεταξύ τους θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο θορυβώδεις κατοίκους της, έναν ιδιοκτήτη ενός καφέ - μπαρ, ένα ξενοδόχο και τα κομμάτια της κατεστραμμένης σχέσης τους που δεν είναι σίγουρο ότι μπορούν να ξανακολλήσουν.

Αυτή είναι η υπόθεση της τρίτης σκηνοθετικής δουλειάς της Αντζελίνα Τζολί που τη βρίσκει να πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μπραντ Πιτ, δέκα χρόνια μετά τη γνωριμία τους στο «Mr. and Mrs. Smith», εδώ σε ακόμη μια ιστορία ενός γάμου που πληγώνεται ανεπανόρθωτα από το μίσος, τα μυστικά και τις διαψευσμένες προσδοκίες.

By the Sea 607

By the Sea 607

Με τους ήχους του «Perfect Day» του Χάρι Νίλσον και όλη τη σέπια της δεκαετίας του '70, οι πρώτες εικόνες του «By the Sea» είναι στιλιζαρισμένες, πανέμορφες και ποτισμένες με τον μελαγχολικό κοσμοπολίτικο αέρα της Κυανής Ακτής, μέχρι τη στιγμή που πίσω από την επιφάνεια θα αποκαλυφθεί η βία που κρύβεται στη σχέση δύο ανθρώπων που θα προσπαθήσουν να ερωτευτούν ξανά από την αρχή - μάλλον μάταια.

«Είναι μια ιστορία για μια σχέση που δοκιμάζεται από την απώλεια, την αντοχή της αγάπη και τη διαδρομή προς την αποδοχή», είχε δηλώσει η Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στη Μάλτα.

By the Sea Poster 607

Ετοιμο για να βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2015, ακριβώς πάνω στην προοσκαρική κούρσα, το «By the Sea» δεν αποκλείεται - ειδικά αν το τρέιλερ είναι ενδεικτικό μιας μικρής αλλά χειρουργικής ματιάς πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις - να στείλει το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ στα Οσκαρ, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στα πεινασμένα tabloids να δουν από κοντά πως είναι να είσαι ο Μπραντ Πιτ και να χαστουκίζεις την Αντζελίνα.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: