Buzz

O Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί φέρνουν το «By the Sea» πιο κοντά στα Οσκαρ!

στα 10

Για το Νοέμβριο του 2015 προγραμματίστηκε η έξοδος του «By the Sea», του νέου σκηνοθετικού πονήματος της Αντζελίνα Τζολί που τη βρίσκει μαζί με το συζυγό της να οδεύουν ολοταχώς προς τα επόμενα Οσκαρ.

O Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί φέρνουν το «By the Sea» πιο κοντά στα Οσκαρ!

Στη Γαλλία της δεκαετίας του '70, η Βανέσα, μιας πρώην χορεύτρια (Αντζελίνα Τζολί) και ο σύζυγός της, Ρόλαντ, ένας Αμερικάνος συγγραφέας (Μπραντ Πιτ) ταξιδεύουν στη χώρα. Απομάκροι μεταξύ τους θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο θορυβώδεις κατοίκους της, έναν ιδιοκτήτη ενός καφέ - μπαρ (τον υποδύεται το Νιλς Αρεστρουπ) και έναν ξενοδόχο (τον υποδύεται ο Ρισάρ Μπορινζε).

Αυτή είναι η επίσημη υπόθεση του «By the Sea», της τρίτης σκηνοθετικής δουλειάς της Αντζελίνα Τζολί μετά το «In the Land of Blood and Honey» και «Unbroken», που τη βρίσκει μαζί με τον Μπραντ Πιτ, δέκα χρόνια μετα το «Mr. and Mrs. Smith» να αναζητούν τη δική τους θέση στην οσκαρική περίοδο που θα μας οδηγήσει μέχρι το 2017.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί στις πρώτες φωτογραφίες από το «By the Sea»

By the Sea

«Επέλεξα να τοποθετήσω το "By the Sea" στα 70s, όχι μόνο γιατί είναι μια γοητευτική και γεμάτη χρώμα εποχή, αλλά γιατί αφαιρεί πολλές από τα πράγματα της σύγχρονης ζωής και επιτρέπει να ασχοληθείς σφαιρικά με τα συναισθήματα που οι χαρακτήρες βιώνουν στο ταξίδι τους», είχε δηλώσει μέσα στα γυρίσματα η Αντζελίνα Τζολί, που συνεχίζει ακάθεκτη το σκηνοθετικό της έργο χωρίς να κάμπτεται από το γεγονός ότι τόσο η κριτική όσο και τα Οσκαρ την αγνοούν επιδεικτικά.

By the Sea

«Είναι μια ιστορία για μια σχέση που δοκιμάζεται από την απώλεια, την αντοχή της αγάπη και τη διαδρομή προς την αποδοχή. Υπήρξε για μένα προνόμιο να εξερευνήσω αυτές τις οικουμενικές ανθρώπινες εμπειρίες με ένα τόσο γενναιόδωρο και ταλαντούχο συνεργείο και καστ», δηλώνει σήμερα η Τζολί.

Το «By the Sea» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου

Διαβάστε ακόμη: