Buzz

Ακυρώθηκε η ταινία με θέμα τον Μπομπα Φετ

στα 10

Τελικά δεν θα δούμε, τουλάχιστον στην μεγάλη οθόνη, τις περιπέτειες του αγαπημένου μας κυνηγού επικηρυγμένων.

Ακυρώθηκε η ταινία με θέμα τον Μπομπα Φετ

Μετά την ολοκληρωτική καταστροφή του «Solo» στα ταμεία, η Lucasfilm έχει αρχίσει να επαναπροσδιορίζει το πως θα προσεγγίσει την χήνα με τα χρυσά αυγά που ακούει στο όνομα «Star Wars».

Πέρα από την νέα τριλογία, η Lucasfilm είχε στα σκαριά και διάφορες ιστορίες βασισμένες στο κινηματογραφικό σύμπαν του Τζορτζ Λούκας. Πρώτο ήταν το «Rogue One» και αργότερα ακολούθησε το «Solo» ενώ είχαν ανακοινωθεί και ταινίες βασισμένες στον Μπομπα Φετ και, ίσως, στον Γιόντα. Ομως ποια είναι η κατάσταση του της ταινίας με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο κυνηγό επικηρυγμένων Μπόμπα Φετ;

Διαβάστε ακόμα: Μετά το «Solo», o Μπόμπα Φετ αποκτά την δική του σόλο Star Wars Movie

boba fett 607

Η Σιδηρά Κυρία της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, παραβρέθηκε σε μια ειδική προβολή του «Black Panther» όπου ένας δημοσιογράφος την ρώτησε για το στάτους της ταινίας του Μπόμπα Φετ. Η απάντησή της είναι πως η ταινία έχει πια 100% ακυρωθεί και ασχολούνται πλέον με την σειρά «Mandalorian». To «Mandaloria» είναι η νέα σειρά του Τζον Φαβρό για το Disney Play την διαδικτυακή πλατφόρμα της Disney, η οποία θα αποτελεί και τον κύριο ανταγωνιστή του Netflix.

Κυνηγός επικηρυγμένων στη δούλεψη του Τζάμπα Χατ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται» το 1980 κι επέστρεψε με την «Επιστροφή των Τζεντάι» το 83. Φορούσε πάντα πανοπλία και κράνος και είχε ένα μάλλον άδοξο τέλος στο στομάχι του Σαρλαακ –ένα πλάσμα που χωνεύει την τροφή του για χίλια χρόνια. Αυτός ήταν ο Μπομπα Φετ, του οποίου την ταινία είχε αναλάβει πρωταρχικά ο Τζος Τρανκ, ο σκηνοθέτης του «Chronicle», αλλά φήμες ήθελαν γρήγορα να είχε αντικατασταθεί από τον Τζέιμς Μάνγκολντ του «Logan».

Δεν είναι κάτι που δεν το περιμέναμε, ειδικά και μετά το φιάσκο του «Solo». Και ίσως είναι καλύτερα έτσι. Θα χαρούμε να δούμε την Lucasfilm να αρχίσει να υλοποιεί καινούργιες, φρέσκιες, ιδέες για τις επόμενες ταινίες της και να αφήσει πίσω τα παλιά και, αρκετά, νοσταλγικά χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: