Buzz

To «Star Wars: A New Hope» ως ένα υπέροχο anime τρέιλερ

στα 10

Ο Ρώσος καλλιτέχνης Ahriman συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες του.

To «Star Wars: A New Hope» ως ένα υπέροχο anime τρέιλερ

Ο Ρώσος σχεδιαστής Ντμίτρι Γκροζόφ, γνωστός και με το όνομα Ahriman, έχει την μοναδική ικανότητα να παίρνει σκηνές από ταινίες και να τις μετατρέπει σαν να βγήκαν από κάποιο anime της δεκαετίας του ’80.

Πρόσφατα μάλιστα είχε σχεδιάσει μερικές αρκετά εμβληματικές σκηνές από ταινίες, όπως τα «Aliens», «Blade Runner», «Ghostbusters», «Terminator» και αρκετά άλλα, ως anime. Αυτή την φορά όμως έδωσε στους φαν του κάτι παραπάνω. Πήρε την κλασσική ταινία του Τζορτζ Λούκας «Star Wars: A New Hope» και έφτιαξε ένα anime trailer με το ίδιο, απαράμιλλο, στυλ του. Το τρέιλερ περιέχει μερικές από τις πιο χαρακτηρίστηκες σκηνές της ταινίας, μαζί με την εικονική μουσική του Τζον Γουίλιαμς, και το αποτέλεσμα είναι, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, εντυπωσιακό.

Διαβάστε ακόμα: Οταν διάσημες σκηνές από ταινίες μετατρέπονται σε anime

star wars a new hope anime 607

star wars a new hope anime 607

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δημιούργησε και τη διάσημη εισαγωγή τίτλων της ταινίας με το ίδιο στυλ. «Μερικοί δημιουργούν αριστουργήματα από την αρχή, και κάποιοι άλλοι (όπως εγώ) παίρνουμε αυτά τα αριστουργήματα και δημιουργούμε ιαπωνικά κινούμενα σχέδια», δήλωσε ο Γκροζόφ.

Απολαύστε τα βίντεο παρακάτω.