Buzz

Μετά τη «Ρεβέκκα», ο Μπεν Γουίτλι αναλαμβάνει ένα ακόμη κλασικό φιλμ: το «Meg 2»

στα 10

Και ναι ο Τζέισον Στέιθαμ θα πρωταγωνιστεί ξανά. Οπως προφανώς κι ο τεράστιος καρχαρίας.

Μετά τη «Ρεβέκκα», ο Μπεν Γουίτλι αναλαμβάνει ένα ακόμη κλασικό φιλμ:  το «Meg 2»

H επόμενη ταινία του μπορεί να είναι η συνέχεια του «Tomb Raider», αλλά ο Μπεν Γουίτλι δεν φαίνεται να σταματά με τίποτα και να μην φοβάται να αναλάβει τα πιο απροσδόκητα πρότζεκτ. Μετά την μεταφορά του «Ρεβέκκα» της Δάφνης Ντι Μοριέ κάτι που ελάχιστοι σκηνοθέτες θα αναλάμβαναν όταν το βιβλίο έχει ήδη γυριστεί από τον Αλφρεντ Χίτσκοκ, ο βρετανός σκηνοθέτης υπέγραψε για ένα ακόμη φιλμ που άλλοι στη θέση του θα κοιτάζουν αφ υψηλού.

Δείτε ακόμη: «News of the World»: Πολ Γκρίνγκρας, Τομ Χανκς κι ένα γουέστερν που τα βάζει με τον Τραμπ

Jason statham meg 607

To «Meg: Ο Κυρίαρχος του Βυθού», σίγουρα δεν ενθουσιάσε τους κριτικόυς, αλλά υπήρξε δίχως αμφιβολία μια μεγάλη επιτυχία με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 350 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που αναμφίβολα δικαιολογεί μια συνέχεια. Κι έτσι το σενάριο Τζέισον Στέιθαμ εναντίον μεγαλόδοντα καρχαρία ετοιμάζεται να επαναληφθεί κι ομολογούμε η προσθήκη του Γουίτλι στο μείγμα κάνει το εγχείρημα ακόμη ενδιαφέρον.

ben wheatly rebecca 607 Ο Μπεν Γουίτλι με τον Αρμι Χάμερ στα γυρίσματα του Ρεβέκκα

Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, ο σκηνοθέτης δήλωσε πρόσφατα ότι τον Αύγουστο που μας πέρασε, γύρισε μια ταινία τρόμου μέσα σε 15 μόλις μέρες και παρ΄ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος να αποκαλύψει πολλά περισσότερα, λέει πως το φιλμ θα είναι με κάποιο τρόπο η δική του αντίδραση στην συνεχιζόμενη υγειονομικη κρίση του κορονοϊού. Ομολογούμε ότι ανυπομονούμε για κάθε ταινία που κάνει ο Γούιτλι. Nαι, ακόμη και για το «Meg 2».

Δείτε επίσης: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι η νέα «Νύφη του Φράνκενσταϊν» για τον Σεμπαστιάν Λέλιο