Buzz

Ο Αντονι Χόπκινς θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τα αδέρφια Μαζεράτι

στα 10

Μετά τους Φεράρι και Λαμποργκίνι σειρά παίρνει μια άλλη μια μεγάλη οικογένεια πίσω από τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της Ιταλίας, η Μαζεράτι.

Ο Αντονι Χόπκινς θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τα αδέρφια Μαζεράτι

Τον τελευταίο καιρό το Χόλιγουντ έχει γοητευτεί με δυο είδη βιογραφικών ταινιών – εκείνων των μουσικών αλλά κι εκείνων που έχουν να κάνουν με τους δημιουργούς των πιο διάσημων αυτοκινήτων στον κόσμο. Ετσι μετά τον «Ferrari» έρχονται τα αδέρφια με το «Maserati: The Brothers», μια αγγλόφωνη βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία του Μπόμπι Μορέσκο για την οικογένεια πίσω από τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων για τα οποία έχει γίνει γνωστή, μαζί με τη Ferrari και τη Lamborghini, η Ιταλία.

Στην ταινία ανακοινώθηκε πως θα πρωταγωνιστεί ο Αντονι Χόπκινς θα παίξει έναν Ιταλό που χρηματοδοτεί τα αδέρφια Μαζεράτι, με τον Αντρέα Ερβολίνο, ο οποίος είχε δουλεψει και στις ταινίες «Ferrari» και «Lamborghini: The Man Behind the Legend», να αναλαμβάνει την παραγωγή.

Διαβάστε ακόμα: Είστε έτοιμοι; Ερχεται το σίκουελ της ταινίας τρόμου «Εισαι Ετοιμος;» των Radio Silence

maserati

«Το να έχουμε τον Αντονι Χόπκινς στο πλοίο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε ο Ερβολίνο σε μια δήλωση. «Η απαράμιλλη ικανότητά του να ενσαρκώνει σύνθετους χαρακτήρες αναμφίβολα θα εξυψώσει την ιστορία μας και ανυπομονούμε να δούμε πώς φέρνει βάθος στον ρόλο του».

Aλλες λεπτομέρειες για το κάστινγκ για το «Maserati: The Brothers», του οποίου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα στη Μπολόνια, εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστες.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Maserati ιδρύθηκε το 1914 σε ένα γκαράζ στην κεντρική ιταλική πόλη της Μπολόνια από τρία αδέρφια: τον Αλφιέρι, τον Ετόρε και τον Ερνέστο. Η τρίαινα που είναι το έμβλημα της εταιρείας είναι αντίγραφο αυτής που βρέθηκε στο Συντριβάνι του Ποσειδώνα στη Μπολόνια. Από νωρίς, η εταιρεία – η οποία είναι πλέον γνωστή για τα πολυτελή αυτοκίνητα – ήταν συνδεδεμένη με τον κόσμο των αγώνων αυτοκινήτων.