Buzz

Είστε έτοιμοι; Ερχεται το σίκουελ της ταινίας τρόμου «Εισαι Ετοιμος;» των Radio Silence

στα 10

Ready or not η Σαμάρα Γουίβινγκ επιστρέφει ξανά στον ρόλο της Γκρέις για ένα ακόμα αιματηρό παιχνίδι κρυφτού.

Είστε έτοιμοι; Ερχεται το σίκουελ της ταινίας τρόμου «Εισαι Ετοιμος;» των Radio Silence

Μετά από την πιο αιματηρή της νύχτα γάμου της πέντε χρόνια πριν, στην ταινία «Εισαι Ετοιμος;» των Ματ Μπετινέλι-Ολπιν, Τάιλερ Ζιλέτ, γνωστοί κι ως Radio Silence, η Γκρέις επιστρέφει για ένα ακόμα παιχνίδι.

Σύμφνωνα με το The Hollywood Reporter το στούντιο της Searchlight ετοιμάζει το σίκουελ της πετυχημένης ταινίας τρόμου του 2019 με τους Radio Silence να επιστρέφουν στην σκηνοθεσία και την Σαμάρα Γουίβινγκ στον ρόλο της Γκρέις. Και το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία στο instagram.

Διαβάστε ακόμα: To «Scream VII» αποκτά ημερομηνία κυκλοφορίας

Η πρώτη ταινία, που κυκλοφόρησε το 2019, γράφτηκε από τους Γκάι Μπούζικ, Ρ. Κρίστοφερ Μέρφι στην οποία η πολύμηνη σχέση της Γκρέις με τον Aλεξ ολοκληρώνεται με μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή στο πατρικό του γαμπρού. Ο γάμος πραγματοποιείται δίχως πρόβλημα, αλλά η εκκεντρική οικογένεια του Aλεξ έχει κάποιες παραδόσεις και ετοιμάζει να δεχτεί τη νύφη με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Το βράδυ του γάμου τους, θα παίξουν ένα οικογενειακό παιχνίδι που θα φέρει τα πάνω κάτω στο νεαρό ζευγάρι. Η Γκρέις θα προσπαθήσει να επιβιώσει από τις σκοτεινές και παράξενες διαθέσεις της οικογένειας του Aλεξ ακόμα και αν χρειαστεί να ανατρέψει τους κανόνες του παιχνιδιού μια για πάντα.

Η ταινία κόστισε μόλις 6 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει και κέρδισε 28 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικάνικο box office και έγινε η μεγαλύτερη κυκλοφορία της Searchlight το 2019. Η ταινία προβλεπόταν ότι θα κέρδιζε μόνο 8–12 εκατομμύρια δολάρια, επομένως η επιτυχία της ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και αγαπήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς για το κοινωνικό σχολιασμό και τη μοναδική της ιστορία.

Το σενάριο του σίκουελ θα το γράψουν και πάλι οι Μπούζικ και Μέρφι και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της. Πάντως εμείς δηλώνουμε έτοιμοι.