Buzz

To «Scream VII» αποκτά ημερομηνία κυκλοφορίας

στα 10

Μετά από το χάος στην παραγωγή της ταινίας, επιτέλους το έβδομο κεφάλαιο του franchise, σε σκηνοθεσία του Κέβιν Γουίλιαμσον, έρχεται στις αίθουσες το 2026.

To «Scream VII» αποκτά ημερομηνία κυκλοφορίας

Εχει γίνει ένας χαμός τον τελευταίο καιρό με τα γυρίσματα του «Scream VII». Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως μετά την άδικη απόλυση της Μελίσα Μπαρέρα λόγω των «αντισημιτικών» δηλώσεών της όσο αφορά τον πόλεμο στη Γάζα και την υποστήριξή της στην Παλαιστίνη, την αποχώρηση της Τζένα Ορτέγκα και λίγο αργότερα του σκηνοθέτη της ταινίας Κρίστοφερ Λάντον, η ταινία ήταν ήδη νεκρή.

Ομως, σε ως μια κίνηση που έμοιζε με απόγνωση της Spyglass για να κατευνάσει τους θυμωμένους φανς μετά από όλα αυτά, ανακοινώθηκε πως η Νιβ Κάμπελ επιστρέφει για να παίξει τον ρόλο της Σίντνεϊ Πρέσκοτ στο «Scream VII», με τον δημιουργό και σεναριογράφο του franchise Κέβιν Γουίλιαμσον να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία. Και τώρα η ταινία, επιτέλους, έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Με ένα post της στο instagram η Νιβ Κάμπελ αποκάλυψε πως η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 27 Φεβρουαρίου 2026.

Διαβάστε ακόμα: To «I Know What You Did Last Summer» ετοιμάζεται για requel

Η Κάμπελ είχε δηλώσει πως αποχωρεί από το franchise, λίγο πριν τα γυρίσματα του «Scream VI» λόγω οικονομικών διαφορών με το στούντιο λέγοντας πως «ένιωσα ότι η προσφορά που μου παρουσιάστηκε δεν ισοδυναμούσε με την αξία που έδωσα στο franchise. Ηταν μια πολύ δύσκολη απόφαση να προχωρήσω παρακάτω.»

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί εάν η Κόρτνεϊ Κοξ θα επιστρέψει στον ρόλο της Γκέιλ Γουέδερς, αλλά σίγουρα φαίνεται πως το σκέφτεται πολύ σοβαρά και μάλλον δεν θα αργήσει να κλείσει κάποια συμφωνία. Το μόνο που μένει να δούμε όμως αν, μετά από όσα έχουν συμβεί, το franchise, παρά τις δυο δυνατές προηγούμενες συνέχειές του, εξακολουθεί να παραμένει σχετικό με την εποχή του ή απλά καλύτερα θα ήταν να μείνει νεκρό...