Buzz

Η Μελίσα Μπαρέρα αποχώρησε από το «Scream VII»

στα 10

Η ηθοποιός απολύθηκε από το franchise μετά και τις δηλώσεις της για την υποστήριξη της Παλαιστίνης στον πόλεμο στη Γάζα.

Η Μελίσα Μπαρέρα αποχώρησε από το «Scream VII»

Η Μελίσα Μπαρέρα, η οποία παίζει τον ρόλο της Σαμ Κάρπεντερ, της μεγαλύτερης αδερφής της Τζένα Ορτέγκα, Τάρα, στα νέα «Scream», δεν θα πρωταγωνιστήσει στο «Scream VII» μετά και τις δηλώσεις που έκανε για στο Instagram της για τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Η ηθοποιός στην ουσία απολύθηκε από το franchise μετά από σειρά δηλώσεων στα social media, εκφράζοντας την υποστήριξη της για την Παλαιστίνη και επικρίνοντας τις ενέργειες του Ισραήλ. Η Μπαρέρα είχε ζητήσει την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα από το Ισραήλ τον περασμένο μήνα και πιο πρόσφατα περιέγραψε την Παλαιστίνη ως «αποικιοκρατούμενη χώρα» και κατηγορώντας τις ισραηλινές δυνάμεις για «γενοκτονία και εθνοκάθαρση» στο Instagram Story της.

Διαβάστε ακόμα: O Ghostface επιστρέφει για το «Scream 7»

melissa barrera

Η Spyglass Media Group, η οποία είναι παραγωγός των ταινιών «Scream», ανέφερε σε δήλωση της την Τρίτη το βράδυ πως «Η στάση της Spyglass είναι ξεκάθαρη: έχουμε μηδενική ανοχή στον αντισημιτισμό ή την υποκίνηση μίσους σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων ψευδών αναφορών σε γενοκτονία, εθνοκάθαρση, σε διαστρέβλωση του Ολοκαυτώματος ή οτιδήποτε ξεπερνά κατάφωρα τα όρια στη ρητορική μίσους».

Ο σκηνοθέτης του «Scream VII», Κρίστοφερ Λάντον, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Μπαρέρα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα της Τρίτης. «Αυτή είναι η δήλωσή μου», έγραψε σε ανάρτηση που έκτοτε έχει διαγραφεί. «Όλα είναι χάλια. Σταματήστε να φωνάζετε. Αυτή δεν ήταν δική μου απόφαση.»

Ο πόλεμος στη Γάζα έχει γίνει ένα εξαιρετικά επίπονο ζήτημα στο Χόλιγουντ. Η Τρίτη έφερε επίσης την είδηση ότι η Σούζαν Σάραντον απολύθηκε από το πρακτορείο της, UTA, μετά από σχόλια που έκανε σε μια συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων στη Νέα Υόρκη.