Buzz

O Ghostface επιστρέφει για το «Scream 7»

στα 10

Αλλά οι Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Γκίλετ αποχωρούν από την καρέκλα της σκηνοθεσίας, δίνοντας τα ήνια σε άλλα, εξίσου ικανά, χέρια.

O Ghostface επιστρέφει για το «Scream 7»

Τα τελευταία δυο κεφάλαια του «Scream» αποδείχθηκαν μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες. Το ρίκουελ των Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Γκίλετ, γνωστοί και ως το σκηνοθετικό δίδυμο Radio Silence, με τίτλο απλά «Scream» κατάφερε να κερδίσει 137.7 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με το φετινό σίκουελ «Scream VI» να αποσπά 168.9 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντάς την την πιο επιτυχημένη ταινία τρόμου στο box office.

Δεν ακούγεται λοιπόν παράλογο που ένα καινούργιο, έβδομο, «Scream» ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζεται αλλά αυτή την φορά η σκηνοθεσία θα περάσει σε άλλα, εξίσου ικανά, χέρια.

Διαβάστε ακόμα: «Μίλα Μου»: H ταινία τρόμου που φιλοδοξεί να γίνει ένα classic για τη γενιά του Instagram

scream

Το στούντιο του Spyglass αποφάσισε να στραφεί στον Κρίστοφερ Λάντον, τον σκηνοθέτη του «Happy Death Day» και του «Freaky», αλλά και του πρόσφατου «We Have a Ghost» για το Netflix, για να αναλάβει το 7ο κεφάλαιο στο πετυχημένο franchise τρόμου. Ο λόγος που οι Radio Silence που έχουν φύγει από την σειρά είναι ότι έχουν ένα άλλο έργο τρόμου με τέρατα για το στούντιο της Universal. Ωστόσο, εξακολουθούν να συμμετέχουν στο «Scream 7» ως παραγωγοί. Παραμένει άγνωστο ακόμα αν οι Τζέιμς Βάντερμπιλντ και Γκάι Μπουζίκ θα επιστρέψουν για να γράψουν το σενάριο για του σίκουελ.

Πάντως οι Τζένα Ορτέγκα, Μελίσα Μπαρέρα και Μέισον Γκούντινγκ αναμένεται να επιστρέψουν στο «Scream 7», αλλά με τις απεργίες μάλλον θα αργήσουμε να το δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες.