Buzz

To «I Know What You Did Last Summer» ετοιμάζεται για requel

στα 10

Αλλη μια cult slasher ταινία ετοιμάζεται για την αναβίωσή της, με τους Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ και Φρέντι Πρινς Τζούνιορ να επιστρέφουν στους ρόλους τους.

To «I Know What You Did Last Summer» ετοιμάζεται για requel

Το reboot του «Halloween» και το requel του «Scream» αποδείχτηκαν πως το slasher κάθε άλλο παρά έχει πεθάνει. Η αναβίωση του genre έφερε πολλές νέες και μερικές ενδιαφέρουσες ταινίες στο είδος αλλά, κυρίως, αυτό που κατάφερε είναι να δώσει ζωή και σε μερικά άλλα franchises, τα οποία ετοιμάζονται για το κινηματογραφικό τους reboot (ή requel αν θέλετε καλύτερα), όπως το «I Know What You Did Last Summer».

Οπως και στο «Scream» έτσι κι εδώ, η ταινία του 1997 σε σενάριο του Κέβιν Γουίλιαμσον, έβλεπε μια ομάδα από νεαρά άτομα, η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, η Σάρα Μισέλ Γκελάρ, ο Ράιαν Φελίπε και ο Φρέντι Πρινς Τζούνιορ, να τους κυνηγάει ένας τύπος με δερμάτινη στολή ψαρά και έναν γάντζο για να τους σκοτώσει, όταν εκείνοι φαινομενικά σκότωσαν με το αυτοκίνητό τους τον ίδιον. Μπορεί η ταινία να μην ήταν το ίδιο έξυπνη ή τουλάχιστον το ίδιο καλή όπως ο προκάτοχός της, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει άλλες δύο συνέχειες, το «Ι Still Know What You Did Last Summer» και το κατευθείαν σε βίντεο «I’ll Always Know What You Did Last Summer».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ghostface τρομοκρατεί τη Νέα Υόρκη στο νέο τρέιλερ του «Scream VI»

i know what you did last summer 607.

Σύμφωνα με το Deadline η ταινία βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής με τους Λαβ Χιούιτ και Πρινς Τζούνιορ να επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ αυτή την φορά το σενάριο δεν θα το αναλάβει ο Γουίλιαμσον αλλά η Λέα ΜακΚέντρικ και την σκηνοθεσία η Τζένιφερ Κέιτιν Ρόμπινσον, η οποία πρόσφατα μας έδωσε το «Do Revenge» στο Netflix.

Η Sony θεώρησε επίσης σημαντικό να μην επανεκκινήσει το franchise, αλλά να κάνει ένα είδος συνέχειας τύπου να «παραδώσει την σκυτάλη» όπου το αρχικό καστ, όσοι έχουν απομείνει δηλαδή, επιστρέφει με νέα μέλη να προστίθενται σε αυτό, όπως έκαναν το «Scream» ή το «Creed».

Μέχρι στιγμής παραμένει ακόμα άγνωστο το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και, κυρίως, κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.