Buzz

Ο Κρίστοφερ Λάντον αποχώρησε από το «Scream VII»

στα 10

Ο Λάντον φαίνεται πως έχει αποχωρήσει από την ταινία εδώ και εβδομάδες, περιγράφοντας την ως «εφιάλτη».

Ο Κρίστοφερ Λάντον αποχώρησε από το «Scream VII»

Το «Scream VII» συνεχίζει να δέχεται τη μια πισώπλατη μαχαιριά πίσω από την άλλη.

Μετά την ξαφνική ανακοίνωση για την απόλυση της Μελίσα Μπαρέρα από το «Scream VII» λόγω «αντισημιτικές» δηλώσεις της όσο αφορά τον πόλεμο στη Γάζα και την υποστήριξή της στην Παλαιστίνη, αλλά και την αποχώρηση της Τζένα Ορτέγκα λίγες μέρες μετά, κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την απόλυση της Μπαρέρα αλλά λόγω του προγραμματισμού των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του «Wednesday» του Τιμ Μπάρτον για το Netflix, οι οποίες ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, τώρα η ταινία έχασε και τον σκηνοθέτη της Κρίστοφερ Λάντον.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο ίδιος ο Λάντον μέσω του twitter κατά τη διάρκεια των γιορτών περιγράφοντας το πρότζεκτ ως «εφιάλτη». Επιπλέον, είπε ότι αποχώρησε από το έργο πριν από εβδομάδες, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένων των πρόσφατων γεγονότων.

«Υποθέτω ότι τώρα είναι τόσο καλή στιγμή όσο οποιαδήποτε άλλη για να ανακοινώσω ότι αποχώρησα επίσημα από το Scream πριν από 7 εβδομάδες. Αυτό θα απογοητεύσει κάποιους και θα ευχαριστήσει άλλους. Ηταν μια ονειρεμένη δουλειά που μετατράπηκε σε εφιάλτη. Και η καρδιά μου ράγισε για όλους τους εμπλεκόμενους. Ολους.» έγραψε ο Λάντον στο twitter/X το σαββατοκύριακο.

Και συνέχισε «δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω στη συζήτηση εκτός από το να ελπίζω ότι η κληρονομιά του Γουές θα ευδοκιμήσει και θα ξεπεράσει τον ορυμαγδό ενός διχασμένου κόσμου. Αυτό που δημιούργησε ο ίδιος και ο Κέβιν Γουίλιαμσον είναι κάτι εκπληκτικό, και μου δόθηκε η τιμή να ζήσω, έστω και για μια σύντομη στιγμή, κάτω από τη λάμψη τους».

Μέχρι στιγμής η Spyglass δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση για το θέμα.

Ο Λάντον, είχε αναφερθεί τότε στην αποχώρηση της Μπαρέρα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας μια ανάρτηση που έκτοτε έχει διαγραφεί. «Αυτή είναι η δήλωσή μου. Ολα είναι χάλια. Σταματήστε να φωνάζετε. Αυτή δεν ήταν δική μου απόφαση.»

Πάντως αρκετοί είναι οι εκείνοι οι φανς του franchise που είναι εξαγριωμένη με την απόφαση για την απόλυση της Μπαρέρα λέγοντας την παράλογη και ανήθικη κατηγορώντας την Spyglass για φίμωση της ελευθερίας του λόγου. Κανείς μέχρι στιγμής δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί όλο αυτό.