Buzz

Μπορεί να μην το ζήτησε κανείς αλλά η Sony ετοιμάζει reboot του «Ανακόντα»

στα 10

Η καλτ ταινία των 90s με την Τζένιφερ Λόπεζ θα αποκτήσει μια πιο μοντέρνα εκδοχή από τον σεναριογράφο του «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός».

Μπορεί να μην το ζήτησε κανείς αλλά η Sony ετοιμάζει reboot του «Ανακόντα»

Πόσοι από εσάς έχετε δει και θυμάστε την ταινία του 1997 «Ανακόντα» με πρωταγωνιστές του Τζένιφερ Λόπεζ, Γιόν Βόιτ, Ice Cube, Οουεν Γουίλσον και Ερικ Στόλτζ; Η ταινία μπορεί να απέσπασε μερικές από τις χειρότερες κριτικές και αρκετές υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα την χρονιά εκείνη, αλλά αυτό δεν την σταμάτησε από το να βγάλει αρκετά σίκουελ, μερικά από τα οποία κατάφεραν να βρουν τον δρόμο τους και στη μεγάλη οθόνη, και να αποκτήσει ένα καλτ στάτους.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμαστείτε να ουρλιάξετε ξανά. Ερχεται νέα ταινία «Scream»

anaconda 607

Και μπορεί κανείς να μην το ζήτησε, αλλά η Sony ετοιμάζει μια μοντέρνα εκδοχή της ταινίας με τον σεναριογράφου του «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός» Εβαν Ντόχερτι να αναλαμβάνει να γράψει το σενάριο. Σύμφωνα μάλιστα με το στούντιο, η ταινία δεν θα είναι κάποιο ριμέικ ή σίκουελ αλλά μια πιο μοντέρνα εκδοχή της παλιάς ταινίας, στο στυλ του «Meg» με τον Τζέισον Στείθαμ. Η Sony ελπίζει πως με την ταινία αυτή θα καταφέρει να κάνει για το είδος των ταινιών με τα φίδια δολοφόνους ό,τι ακριβώς κατάφερε να κάνει η ταινία του Στείθαμ για τους καρχαρίες δολοφόνους, να φτάσει δηλαδή το camp στα ύψη και προσφέρει μια απενοχοποιημένη trash διασκέδαση.

Η συγκεκριμένη σειρά ταινιών ήταν μια από τις πιο κερδοφόρες σειρές για την Sony, οπότε δεν φαίνεται και τόσο παράλογο που θέλει να την επαναφέρει σε ένα νέο κοινό. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος σκηνοθέτες ή αν κάποιοι από το παλιό καστ θα έχουν καμέο ρόλους στην ταινία.

Απολαύστε παρακάτω το τρέιλερ της παλιάς ταινίας για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.


Διαβάστε ακόμα: Κι όμως συμβαίνει. Ερχεται ριμέικ του «Κοίτα Ποιος Μιλάει»