Buzz

Η Εϊμι Σούμερ αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους που έφυγε από την ταινία «Barbie»

στα 10

Η Σούμερ, η οποία ήταν αρχικά να παίξει τον ρόλο της Barbie, αποκάλυψε πως οι λόγοι για την αποχώρησή της δεν ήταν κακός προγραμματισμός όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Η Εϊμι Σούμερ αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους που έφυγε από την ταινία «Barbie»

Πριν τη Μάργκο Ρόμπι μεταμορφωθεί στην πιο διάσημη κούκλα του κόσμου, την Barbie, μια άλλη ηθοποιός ήταν να παίξει αυτόν τον εμβληματικό ρόλο. Στις αρχές της παραγωγής της ταινίας είχε ανακοινωθεί πως η Εϊμι Σούμερ ήταν να πρωταγωνιστήσει στον ρόλο της Babie, αλλά λίγο καιρό μετά η ίδια ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει.

Οπως είχε ανακοινώθηκε τότε η Σούμερ αποχώρησε από την ταινία λόγω του ότι τα γυρίσματα της συμπίπτουν με αυτά της ταινίας «She Came to Me» στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια με τον Στιβ Καρέλ. Σε μια ανακοίνωσή της, η Σούμερ είχε πει τα εξής: «Δυστυχώς δεν θα πρωταγωνιστήσω στην ταινία της "Barbie". H ταινία έχει τόσες πολλές προοπτικές, και η Sony και η Mattel ήταν τόσο συνεργάσιμοι. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, αλλά ανυπομονώ να δω την Barbie στην μεγάλη οθόνη».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποκαλεί τους haters της ταινίας «Barbie» υποκριτές

barbie

Αλλά αυτές τις μέρες η Σούμερ βρέθηκε στην εκπομπή του Bravo «Watch What Happens Live» με τον Αντι Κόεν και μίλησε για την «Barbie» αλλά και για τους πραγματικούς λόγους αποχώρησής της. «Είπαν ότι ήμουν πολύ αδύνατη», αστειεύτηκε η ηθοποιός για το γιατί έφυγε από την ταινία. «Ανυπομονώ τη δω. Νομίζω ότι φαίνεται φοβερή.» Αλλά στη συνέχεια η Σούμερ διευκρίνισε τους λόγους που έφυγε από την ταινία. «Νομίζω ότι είπαμε ότι ήταν κακός προγραμματισμός. Αυτό είπαμε. Αλλά στην πραγματικότητα οι λόγοι ήταν δημιουργικές διαφορές. Αλλά υπάρχει μια νέα ομάδα πίσω από αυτό και φαίνεται ότι είναι πολύ φεμινιστική και ωραία, οπότε θα τη δω.»

Και όταν ρωτήθηκε αν λόγος τελικά ήταν επειδή δεν ήταν αρκετά φεμινιστική και απάντησε «ναι. Σίγουρα δεν ήθελαν να κάνουν την ταινία όπως ήθελα να την κάνω εγώ και ήταν ο μόνος τρόπος που με ενδιέφερε να την κάνω».

Δεν θα αργήσουμε να δούμε το πόσο φεμινιστική, ή και όχι, θα είναι η εκδοχή της «Barbie» σε σκηνοθεσία της Γκρέτα Γκέργουικ και με πρωταγωνίστρια τη Μάργκο Ρόμπι μιας και η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου.