Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποκαλεί τους haters της ταινίας «Barbie» υποκριτές

στα 10

«Αν ποτέ νοιαζόσασταν πραγματικά για τον Κεν, θα ξέρατε ότι κανείς δεν νοιαζόταν ποτέ γι’ αυτόν. Αποκαλύπτεται λοιπόν η υποκρισία σας», είπε ο Γκόσλινγκ.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποκαλεί τους haters της ταινίας «Barbie» υποκριτές

Η ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ «Barbie», από την στιγμή που έχει ανακοινωθεί, έχει βρεθεί στο στόχαστρο των haters για πολλούς και διάφορους λόγους. Ενας από αυτούς ήταν και το ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος παίζει τον Κεν στην ταινία, είναι πολύ μεγάλος για τον ρόλο.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ o Γκόσλινγκ αποκάλεσε υποκριτές όσους τον κατηγορούν λέγοντας πως οι φανς ποτέ δεν νοιάζονταν για τον Κεν πριν από την ταινία. «Είναι αστείο αυτό το είδος της ιδέας του #notmyken. Είχατε νοιαστεί ποτέ τον Κεν πριν από αυτό; Και όλοι ήταν καλά με τον Κεν να είναι ένα τίποτα. Και τώρα ξαφνικά όλοι νοιάζονται. Οχι φίλε δεν νοιάζεσαι και δεν νοιαζόσουν ποτέ. Αν ποτέ νοιαζόσασταν πραγματικά για τον Κεν, θα ξέρατε ότι κανείς δεν νοιαζόταν ποτέ γι’ αυτόν. Αποκαλύπτεται λοιπόν η υποκρισία σας. Γι' αυτό πρέπει να ειπωθεί η ιστορία του.»

Διαβάστε ακόμα: Αυτό που το νέο τρέιλερ της «Barbie» είναι γεμάτο από υπαρξιακή κρίση

barbie

Ο Γκόσλινγκ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ο Κεν ζει μια «σκληρή» ζωή αφού «δεν έχει χρήματα, δεν έχει δουλειά, δεν έχει αυτοκίνητο, δεν έχει σπίτι» στην ταινία. «Ενιωσα σαν να έβλεπα τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι πολλοί Κεν θα νιώσουν ότι τους βλέπουν όταν το δουν αυτό. Πρέπει να το κάνω για τους Κεν εκεί έξω. Κανείς δεν παίζει με τους Κεν».

Και όπως είπε και ο ίδιος ούτε οι δύο κόρες του δεν σέβονται την κούκλα Κεν τους στο σπίτι του. «Βγαίνω έξω στην πίσω αυλή και ξέρεις πού βρήκα τον Κεν; Μπρούμυτα στη λάσπη δίπλα σε ένα στριμμένο λεμόνι», θυμάται ο Γκόσλινγκ. Η εικόνα εν μέρει τον οδήγησε να υπογράψει για να παίξει στην ταινία. Τράβηξε μια φωτογραφία το σκηνικό αυτό και το έστειλε στην Γκέργουικ λέγοντας: «Θα είμαι ο Κεν σου, γιατί αυτή η ιστορία πρέπει να ειπωθεί».

Η ταινία της «Barbie» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου.

barbie