Buzz

Θα επιστρέψει η Εϊμι Ανταμς ως Λόις Λέιν σε μελλοντικές ταινίες Superman;

στα 10

Πάντως η ίδια δήλωσε πως ακόμα ενδιαφέρεται για τον ρόλο της Λόις Λέιν, αν και κανείς μέχρι στιγμής δεν την προσέγγισε για να επιστρέψει.

Θα επιστρέψει η Εϊμι Ανταμς ως Λόις Λέιν σε μελλοντικές ταινίες Superman;

Η επιστροφή του Χένρι Καβίλ στον ρόλο του Superman έγινε δεκτή από πολλούς με αρκετό ενθουσιασμό. Αλλά αυτό έφερε στην επιφάνεια και ένα ακόμα ερώτημα: άραγε αυτό σημαίνει πως η Εϊμι Ανταμς θα επιστρέψει μαζί του στον ρόλο της Λόις Λέιν ή θα αντικατασταθεί;

Μιλώντας στο Variety η Ανταμς δήλωσε τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή του Καβίλ στον ρόλο και πως θα ήθελε κι αυτή να επιστρέψει σε εκείνον της Λόις Λέιν αλλά, μέχρι στιγμής, κανείς δεν την προσέγγισε για κάτι τέτοιο.

«Είμαι ενθουσιασμένη για εκείνον. Είναι ένας υπέροχος Superman, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτόν. Δεν μου έχουν μιλήσει γι' αυτό [τον ρόλο της Λόις Λέιν]. Αν είμαι εγώ, τέλεια. Αν είναι κάποια άλλη, ο ρόλος της Λόις έχει καλυφθεί από τόσες πολλές υπέροχες ηθοποιούς στο παρελθόν, οπότε εγώ θα υποστηρίξουν όποια κατεύθυνση κι αν πάρουν», δήλωσε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χένρι Καβίλ δεν σταμάτησε ποτέ να ελπίζει πως θα ξαναπαίξει τον Superman κάποια στιγμή

Η Ανταμς εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως Λόις Λέιν στην ταινία του 2013 «Ανθρωπος από Ατσάλι» και στη συνέχεια εμφανίστηκε μαζί με τον Superman του Καβίλ στο «Batman V Superman: Dawn of Justice», με την τελευταία της εμφάνιση να είναι στο «Justice League» to 2017.

Πάντως η επιστροφή του Καβίλ στον ρόλο του Superman για κάποιους δεν ήταν και τα καλύτερα νέα που θα μπορούσαν να ακούσουν, μιας και αυτό σήμανε το τέλος του ως Γκέραλτ της Ρίβια στην σειρά του Netflix «The Witcher», με τον Λίαμ Χέμσγουορθ να τον αντικαθιστά από την τέταρτη σεζόν και μετά.