Buzz

Ο Χένρι Καβίλ δεν σταμάτησε ποτέ να ελπίζει πως θα ξαναπαίξει τον Superman κάποια στιγμή

στα 10

Ο ηθοποιός πίστεψε πως, πάρα το χάος και τις εκτός ελέγχου καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί στο DCEU, κάποια μέρα θα μπορέσει να ξαναφορέσει την μπλε και κόκκινη στολή του Superman.

Ο Χένρι Καβίλ δεν σταμάτησε ποτέ να ελπίζει πως θα ξαναπαίξει τον Superman κάποια στιγμή

Μια από τις εκπλήξεις που επιφύλασσε το φινάλε του «Black Adam» ήταν και η εμφάνισή του Χένρι Καβίλ στον ρόλο του Superman. Με αυτόν τον τρόπο επισημοποίησε και τη επιστροφή του στο DC Universe, ειδικά μετά και το χάος που δημιουργήθηκε με το «Justice League» και την αποχώρηση του Ζακ Σνάιντερ.

Μιλώντας στο Deadline ο Κάβιλ μίλησε για τον ενθουσιασμό του για τον χαρακτήρα, ο οποίος ποτέ δεν μειώθηκε ποτέ μέσα στα εννέα χρόνια από τότε που έπαιξε για πρώτη φορά τον Superman στο «Man of Steel». Παρά το γεγονός ότι δεν είχε τον έλεγχο της μοίρας του DC Universe, ο Καβίλ πάντα ήλπιζε ότι θα ήταν σε θέση να επαναλάβει τον ρόλο ξανά κάποια μέρα.

«Ως ηθοποιός, πρέπει να μάθεις ότι υπάρχουν πράγματα εκτός ελέγχου σου, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκεφτείς, ανεξάρτητα από το πώς ήταν η ερμηνεία σου, ανεξάρτητα από το ποιοι παράγοντες δεν ήταν στον έλεγχό σου αρχικά, ανεξάρτητα από το πόσο το κοινό αισθάνεται [για σένα]. Ηταν κάτι που έπρεπε να το κρατήσω κοντά στην καρδιά μου γιατί δεν ήξερα αν θα είχα την ευκαιρία να ξαναπαίξω τον ρόλο. [Αλλά] η ευκαιρία ήταν πολύ σημαντικό να την ξαναβρώ, και είμαι πολύ τυχερός και νιώθω πολύ προνομιούχος που έχω αυτήν την ευκαιρία τώρα».

Διαβάστε ακόμα: Είναι και επίσημο πλέον. Ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφει ως Superman

superman henry cavill

Ο Καβίλ ξέρει ότι δεν είναι μόνος του στον ενθουσιασμό του για τον Σούπερμαν. Ο ηθοποιός πιστεύει ότι ο χαρακτήρας παραμένει τόσο δημοφιλής επειδή αντιπροσωπεύει ιδανικά που όλοι προσπαθούν να μιμηθούν. «Υπάρχει κάτι τόσο αληθινό, ειλικρινές και ελπιδοφόρο, που είναι το καλύτερο από όλους μας, και μου αρέσει αυτό. Νομίζω ότι είναι αυτό που όλοι λαχταρούμε πραγματικά, βαθιά μέσα μας, είναι η καλοσύνη και όλοι να είμαστε καλοί μεταξύ μας και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Ακόμη και στην πιο κυνική μας κατάσταση, νομίζω ότι κατά βάθος, αυτό θέλουμε.»

Πάντως η επιστροφή του Καβίλ στον ρόλο του Superman για κάποιους δεν ήταν και τα καλύτερα νέα που θα μπορούσαν να ακούσουν, μιας και αυτό σήμανε το τέλος του ως Γκέραλτ της Ρίβια στην σειρά του Netflix «The Witcher», με τον Λίαμ Χέμσγουορθ να τον αντικαθιστά από την τέταρτη σεζόν και μετά.