Buzz

Αλλαγή φρουράς. Ο Λίαμ Χέμσγουορθ αντκαθιστά τον Χένρι Καβίλ ως Γκέραλτ στο «The Witcher»

στα 10

Τα υπέροχα νέα ανακοίνωσης της τέταρτης σεζόν της σειράς έφεραν και στους φανς ένα μούδιασμα με την ανακοίνωση πως ο Λίαμ Χέμσγουορθ θα είναι ο νέος Γκέραλτ της Ρίβια.

Αλλαγή φρουράς. Ο Λίαμ Χέμσγουορθ αντκαθιστά τον Χένρι Καβίλ ως Γκέραλτ στο «The Witcher»

Η σειρά του Netflix «The Witcher» είναι μια από τις καλύτερες σειρές φαντασίας που παίζονται αυτό τον καιρό, έχοντας καταφέρει να κερδίσει τους φανς των βιβλίων του Αντρντζέι Σαπκόβσκι, αλλά και να δημιουργήσει πολλούς νέους, κυρίως λόγω της ερμηνείας του Χένρι Καβίλ ως Γκέραλτ της Ρίβια και το πάθος που έχει ρίξει στο πρότζεκτ αυτό.

Με τα νέα όμως ότι επιστρέφει στον ρόλο του Superman, και τις απαιτήσεις που έρχονται με τον ρόλο αυτό στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, αρκετοί άρχισαν να αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον του στην σειρά του Netflix. Και δυστυχώς τα νέα δεν είναι και τόσο καλά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διαδικτυακής πλατφόρμας, το «The Witcher» θα επιστρέψει για τέταρτη σεζόν, αλλά η τρίτη σεζόν, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της το καλοκαίρι του 2023, θα είναι δυστυχώς και η τελευταία του Καβίλ στον ρόλο του Γκέραλτ, με την σκυτάλη να παίρνει ο Λίαμ Χέμσγουορθ.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ως υποβάθμιση του ρόλου και του χαρακτήρα, αλλά κάποιοι παραμένουν αισιόδοξοι.

Διαβάστε ακόμα: «The Watcher»: Εφιάλτης στο δρόμο με τις επιθυμίες

«Το ταξίδι μου ως Γκέραλτ της Ρίβια ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και δυστυχώς, θα καταθέσω το μενταγιόν και τα ξίφη μου για την 4η σεζόν. Αντί για μένα, ο φανταστικός κύριος Λίαμ Χέμσγουορθ θα πάρει τον μανδύα του Λευκού Λύκου. Οπως συμβαίνει με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη δάδα με ευλάβεια για τον χρόνο που αφιέρωσα ενσαρκώνοντας τον Γκέραλτ και με ενθουσιασμό για να δω την ενσάρκωση του Λίαμ για αυτόν τον πιο συναρπαστικό άνθρωπο. Καλέ μου κύριε, Λίαμ, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε τις καταδύσεις σου σε αυτό και το τι μπορείς να βρεις εκεί μέσα», έγραψε ο Καβίλ σε μια ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Χέμσγουορθ αναφέρει σε μια δική του ανάρτηση «ως τεράστιος θαυμαστής των Witcher, είμαι κατενθουσιασμένος για την ευκαιρία να παίξω τον Γκέραλντ της Ρίβια. Ο Χένρι Καβίλ ήταν ένας απίστευτος Γκέραλτ και είναι τιμή μου που μου παραδίδει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα σπαθιά του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Χένρι, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έφερες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω μερικά μεγάλα παπούτσια να γεμίσω, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher.»

Για την ώρα έχουμε να απολαύσουμε τον Καβίλ σε μια, τελευταία, εξόρμηση στον κόσμο του «The Witcher», και ελπίζουμε πως, τουλάχιστον, ο Χέμσγουορθ θα συνεχίσει επάξια την κληρονομία που θα αφήσει πίσω του ο Καβίλ, ικανοποιώντας τους φανς.