Buzz

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ πήρε πολλά περισσότερα λεφτά από την Μισέλ Γουίλιαμς στα επαναληπτικά γυρίσματα του «All the Money in the World»

στα 10

Το «All the Money in the World» του Ρίντλεϊ Σκοτ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων, αυτή την φορά όχι λόγο της αντικατάστασης του Κέβιν Σπέισι από τον Κρίστοφερ Πλάμερ, αλλά για την τεράστια διαφορά στους μισθούς του Μαρκ Γουόλμπεργκ και Μισέλ Γουίλιαμς κατά την περίοδο των επαναληπτικών γυρισμάτων.

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ πήρε πολλά περισσότερα λεφτά από την Μισέλ Γουίλιαμς στα επαναληπτικά γυρίσματα του «All the Money in the World»

Το «All the Money in the World» του Ρίντλεϊ Σκοτ, είχε καταφέρει πριν λίγο καιρό να μπει στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων όταν ο Σκοτ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Κέβιν Σπέισι, μετά από τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση, με τον Κρίστοφερ Πλάμερ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψουν και οι Μαρκ Γουόλμπεργκ και Μισέλ Γουίλιαμς για να ξαναγυρίσουν κάποιες σκηνές, μέσα σε μια χρονική περίοδο 9 μόλις ημερών.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρίστοφερ Πλάμερ σχολιάζει την αντικατάσταση του Κέβιν Σπέισι

all the money in the world 607

Πριν λίγες μέρες έκαναν την εμφάνισή τους κάποιες δημοσιεύσεις που ανέφεραν ότι η Γουίλιαμς πληρώθηκε αρκετά λιγότερα εκατομμύρια δολάρια για τα επαναληπτικά γυρίσματα σε σχέση με τον Γουόλμπεργκ. Μάλιστα αρκετά από τα δημοσιεύματα αυτά ανέφεραν πως ο Γουόλμπεργκ πληρώθηκε κάτι χιλιάδες δολάρια την ημέρα, ενώ η Γουίλιαμς έπαιρνε μόλις 80 δολάρια, κάτι που ανέφερε και σε ένα tweet της η Τζέσικα Τσαστέιν.

Η USA Today επιβεβαίωσε αυτή την τεράστια διαφορά στην πληρωμή λέγοντας πως ο Γουόλομπεργκ πληρώθηκε 1.5 εκατομμύρια δολάρια για τις 9 αυτές ημέρες, ενώ η Γουίλιαμς πήρε μόλις 1000 δολάρια, λιγότερο από 1% από την πληρωμή του Γουόλμπεργκ. Και το περίεργο είναι πως και οι δυο ηθοποιοί αντιπροσωπεύονται από το ίδιο πρακτορείο.

Τι συνέβη όμως και υπήρχε αυτή η τεράστια διαφορά στις πληρωμές των δυο πρωταγωνιστών; Πληροφορίες θέλουν τον Γουόλμπεργκ να αρνείται να εγκρίνει την αντικατάσταση του Σπέισι με τον Πλάμερ και δεν θα έρχονταν στα γυρίσματα αν δεν πληρωνόταν αρκετά. Το συμβόλαιό του είχε μια ρήτρα που επέτρεπε τον Γουόλμπεργκ να εγκρίνει ο ίδιος τους συμπρωταγωνιστές του, και έτσι έκανε τους δικηγόρους του να διαπραγματευτούν την τιμή της επιστροφής του στα γυρίσματα. Αυτό επιβεβαίωσε και μια πηγή λέγοντας πως «αυτό που τους είπε ήταν “δεν θα εγκρίνω τον Κρίστοφερ Πλάμερ αν δεν με πληρώσετε”. Και έτσι τους την έφερε».

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί να κατακρίνουν τον ηθοποιό για άπληστη συμπεριφορά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα οι Σκοτ και Γουίλιαμς να μειώσουν τους δικούς τους μισθούς για να κρατήσουν το μπάτζετ των επιπλέων γυρισμάτων γύρω στα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ μιλάει πρώτη φορά για την αντικατάσταση του Κέβιν Σπέισι στο «All the Money in the World»

all the money in the world 607

Μετά από μέρες σιωπής, ο Γουόλμπεργκ αποφάσισε να μιλήσει για όλο αυτό και να δώσει όλα τα λεφτά που πήρε για τα επιπλέον γυρίσματα στην δράση Τime’s Up για τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης που δημιουργήθηκε στα τέλη του περασμένου έτους. Η δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «μέσα στις τελευταίες αυτές μέρες, η πληρωμή μου για τα επαναληπτικά γυρίσματα του “All the Money in the World” έγινε το επίκεντρο πολλών συζητήσεων. Υποστηρίζω 100% την μάχη που δίνεται για μια δίκαιη και ίση αμοιβή και γι’ αυτό τον λόγο δωρίζω και τα 1.5 εκατομμύρια δολάρια στο Time’s Up στο όνομα της Μισέλ Γουίλιαμς».

Παράλληλα το πρακτορείο William Morris Endeavor, το οποίο αντιπροσωπεύει και τους δυο ηθοποιούς δωρίζει αλλά 500.000 δολάρια στο Time’s Up λέγοντας τα εξής: «αυτή η συζήτηση είναι μια υπενθύμιση πως όλοι εμείς που βρισκόμαστε σε μια τέτοια θέση επιρροής, έχουμε την ευθύνη να διορθώνουμε τις ανισότητες, συμπεριλαμβανομένου και της διαφοράς μισθών μεταξύ των δύο φύλων. Σε αναγνώρισης της ανισότητας των μισθών στα επαναληπτικά γυρίσματα στο “All the Money in the World”, η WME δωρίζει άλλα 500.000 δολάρια στο Time’s Up στο όνομα της Μισέλ Γουίλιαμς, μετά την δέσμευσή μας για 1 εκατομμύριο δολάρια δωρεάς στον συγκεκριμένο οργανισμό τον περασμένο μήνα. Είναι πολύ σημαντικό αυτή η συζήτηση να συνεχιστεί μέσα στην κοινότητά μας και δεσμευόμαστε να είμαστε μέρος της λύσης».

Μπορεί, τελικά, όλο αυτό να είχε μια καλή κατάληξη και να γίνονται βήματα μπροστά στην λύση του συγκεκριμένου προβλήματος, αλλά η βιομηχανία του Χόλιγουντ πρέπει να διασφαλίσει με κάποιον τρόπο να μην συνεχίζουν να γίνονται τέτοια πράγματα στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα: