Buzz

Αγγίξτε τον «Παράδεισο», με συλλεκτικές, υπογεγραμμένες αφίσες

στα 10

Μοιάζετε με τα άγρια, ελεύθερα ζώα που κατοικούν στον ηδονιστικό «Παράδεισο» του Παναγιώτη Φαφούτη; Η ταινία έχει ένα δώρο για σας.

Αγγίξτε τον «Παράδεισο», με συλλεκτικές, υπογεγραμμένες αφίσες

Ο «Παράδεισος» του Παναγιώτη Φαφούτη που βγήκε χθες, 26 Ιανουαρίου στις αίθουσες, εκτυλίσσεται στη διάρκεια του Πατρινού καρναβαλιού που ξυπνά τα πάθη: τα μέλη του γκρουπ Παράδεισος, μεταμφιεσμένα σε εξωτικά πουλιά, φίδια, μήλα, Αδάμ και Εύες παίρνουν μέρος στο καρναβάλι της πόλης τους, χορεύουν τέκνο ή σάμπα και κάνουν παρέλαση στη βροχή.

Η Μαριάνα επιστρέφει ως έκπληξη στο αγόρι της για να μείνουν μαζί για πάντα, ο Νίκος χρησιμοποιεί το καρναβάλι για να κάνει ερωτική εξομολόγηση στο αφεντικό του, η Ευγενία διστάζει να αποκαλύψει τον έρωτά της για τον αρχηγό του γκρουπ και ο Ηλίας παρακαλάει τη γυναίκα του να γυρίσει πίσω στο σπίτι που εγκατέλειψε... Μέσα στην «κολασμένη» ατμόσφαιρα της αποκριάς, όλοι διεκδικούν το συναισθηματικό τους Παράδεισο...

Δείτε τον «Παράδεισο» του Παναγιώτη Φαφούτη και διεκδικήστε μία από τις 5 συλλεκτικές αφίσες που σχεδίασε ο Γιώργος Μαραζιώτης και υπέγραψε για τους νικητές του Flix ο σκηνοθέτης - δείτε ολόκληρο το εικαστικό στο gallery.

Στείλτε μας email στο win@flix.gr, μέχρι και την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου, με το όνομά σας, γράφοντας οπωσδήποτε στο subject «Παράδεισος». Πείτε μας ποια ιστορία σας φάνηκε πιο αληθινή, ή πιο οικεία και γιατί. Οι συμμετοχές θα μπουν σε κλήρωση και οι νικητές θα ενημερωθούν με email την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου.

Συγκεντρωθείτε, ένα κομμάτι του «Παράδεισου» σας ανήκει!

Περισσότερα για τον «Παράδεισο»