Συνέντευξη

Διακοπές στον «Παράδεισο»: οι πρωταγωνιστές μιλούν στο Flix!

στα 10

Ο Χρήστος Λούλης, o Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, η Νατάσα Ζάγκα και ο Μιχάλης Φωτόπουλος, αποτελούν δύο από τα «ζευγάρια» στην ταινία του Παναγιώτη Φαφούτη. Mας συστήνονται χωρίς μάσκες η αποκριάτικες στολές!

Διακοπές στον «Παράδεισο»: οι πρωταγωνιστές μιλούν στο Flix!
Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης και Χρήστος Λούλης

Για μια ταινία που διαδραματίζεται στην διάρκεια του Πατρινού Καρναβαλιού, είναι μάλλον παράξενο ότι όλοι συμφωνούν πως δεν τους αρέσουν οι απόκριες, οι στολές, οι μεταμφιέσεις.

Ακόμη κι έτσι όμως, όλοι συμφωνούν επίσης, στο πόσο πολύ απόλαυσαν τα γυρίσματα της ταινίας του Παναγιώτη Φαφούτη, το πόσο ικανοποιημένοι είναι από τον τρόπο που το φιλμ καταφέρνει να μεταφέρει με τρόπο απολαυστικό την ατμόσφαιρα μιας πόλης υπό την επήρεια μιας συλλογικής «μέθης» και με πόσο ειλικρινή και «νηφάλιο» τρόπο μιλά για τις σχέσεις και τους ήρωές του.

Ο Χρήστος Λούλης, ο Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, η Νατάσα Ζάγκα και ο Μιχάλης Φωτόπουλος, είναι τέσσερις από τους βασικούς χαρακτήρες στο μωσαϊκό της ταινίας που περιλαμβάνει ακόμη ρόλους που κρατούν ηθοποιοί όπως ο Ερρίκος Λίτσης, η Ολια Λαζαρίδου, η Μαρία Σκουλά, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Ζευγάρια σε κρίση, ζευγάρια προβλήματα, ζευγάρια ερωτευμένα, ακόμη και φανταστικά συνθέτουν την μεγάλη εικόνα στο φιλμ του Παναγιώτη, που μιλά για την πόλη του, την επιθυμία, τα ρομαντικά (ή μη) όνειρα, για τις ερωτικές σχέσεις, για τους ρόλους που παίζουμε σε αυτές.

Οι τέσσερις ηθοποιοί του φιλμ μίλησαν στην κάμερα του Flix για όλα τα παραπάνω.

Ο «Παράδεισος» του Παναγιώτη Φαφούτη παίζεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου