Buzz

To «Hello» της Adele σπάει τα ρεκόρ στο YouTube

στα 10

Αφήνοντας πίσω το ρεκόρ της Μάιλι Σάιρους, το «Hello» της Adele είναι το μουσικό βίντεο με τα περισσότερα views της χρονιάς και το δεύτερο πιο δημοφιλές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην ιστορία της πλατφόρμας.

To «Hello» της Adele σπάει τα ρεκόρ στο YouTube

Ενα «Hello» ήταν αρκετό ώστε η Adele να έρθει στο προσκήνιο με το μεγαλύτερο μπαμ της τελευταίας περιόδου και η συνεργασία της με τον Ξαβιέ Ντολάν για το μουσικό βίντεο του τραγουδιού από το νέο της επερχόμενο δίσκο «25» ικανή για να σπάσει τα ρεκόρ - τουλάχιστον με τον τρόπο που μετριέται πλέον στην εποχή του YouTube η επιτυχία.

Το βίντεο έφτασε τα 100 εκατομμύρια views μέσα σε πέντε ημέρες, αφήνοντας πίσω τη Μάιλι Σάιρους και το «Wrecking Ball» που είχε κάνει το ίδιο σε έξι και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση, πίσω από το «Gentleman» του Psy που έφτασε τα 100 εκατομμύρια view σε τέσσερις ημέρες. To Vevo επίσης επιβεβαίωσε πως το «Hello» ξεπέρασε το «Bad Blood» της Τέιλορ Σουίφτ με τα περισσότερα views που έκανε ποτέ μουσικό βίντεο στην πλατφόρμα μέσα στο πρώτο 24ωρο της προβολής του.

Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ του «Hello» σε σκηνοθεσία του Ξαβιέ Ντολάν.

Adele Hello O Ξαβιέ Ντολάν με την Adele στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ

Ο Ξαβιέ Ντολάν σχολίασε το ρεκόρ των 24 εκατομμυρίων views που έκανε το πρώτο 24ωρο το βίντεο στο Vanity Fair λέγοντας: «Και πάλι είναι λιγότερες από τις φορές που μπορώ να δω τον "Τιτανικό" μέσα σε ένα χρόνο. Αλλά ειλικρινά, με κάνει και νιώθω απίστευτα περήφανος, αν και δεν νιώθω ότι μου ανήκει κάποιο credit γι' αυτό το ρεκόρ. Ο κόσμος αγαπάει την Adele. Είναι ένα τρομερό όχημα για ένα σκηνοθέτη και είμαι φυσικά πολύ ευγνώμων».

Θυμηθείτε εδώ τον Ξαβιέ Ντολάν να μιλάει στο Flix και να αναφέρει τον «Τιτανικό» τρεις φορές.

Αν ειδικά θεωρήσει κανείς πως το βίντεο του Ξαβιέ Ντολάν - αν και το πρώτο γυρισμένο σε IMAX κάμερες - ανήκει στον κόσμο του, αλλά δεν είναι και το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να είχε κάνει, τότε αυτό που επιβεβαιώνουν οι αναλυτές είναι απλά αυταπόδεικτο: η Adele πουλάει (βρίσκεται ήδη στο νούμερο 1 του Billboard) και θα συνεχίσει να πουλάει ακόμη και αν δεν έπαιρνε τα μαλλιά της ο αέρας τόσο - μα τόσο - πολύ ή τελικά ο Ξαβιέ Ντολάν είχε ενδώσει στο να της δώσει ένα iPhone στα χέρια και όχι το κινητό παλιάς τεχνολογίας που συζητήθηκε τόσο πολύ.

Adele Hello

Διαβάστε και δείτε ακόμη: